Navigasyon konumu yanlış. 864C crack li cihaz.

Ritimsiz

Üye
İsim
Onur Han
Araç
Golf 7 1.6tdi
Merhabalar. Passat b8 aracıma geçen yaz retrofit yapmıştım. 864c kodlu ünite ve 8” ekran taktım. Aracın orijinal navigasyonu da vardı. Geçen gün navigasyon u kullanmak istedim ve konum yaklaşık 30-35km yanlış gösteriyor. Genelde navi yi CarPlay de kullandığımdan ne zaman bu hata oldu onu da bilmiyorum ama düzeltemedim. Fikri olan var mı?
GPS kablosunu söktüm taktım birşey değişmedi.
GPS ayar menüsü de bulamadım. Bir gps Reset i var mı? Şimdiden çok teşekkürler.

Merhabalar. Passat b8 aracıma geçen yaz retrofit yapmıştım. 864c kodlu ünite ve 8” ekran taktım. Aracın orijinal navigasyonu da vardı. Geçen gün navigasyon u kullanmak istedim ve konum yaklaşık 30-35km yanlış gösteriyor. Genelde navi yi CarPlay de kullandığımdan ne zaman bu hata oldu onu da bilmiyorum ama düzeltemedim. Fikri olan var mı?
Gps kablosu sıradan bir kablo mu?

Dahili navigasyon için orjinal kablo öneriliyordu.

Senin araç golf 7 değilimiydi
GPS antenı zaten senın araçta fabrikasyon takılıydı yanılıyormuyum

Senin araç golf 7 değilimiydi
GPS antenı zaten senın araçta fabrikasyon takılıydı yanılıyormuyum
Slmlar. Ben Golf7 Kombi için niyetlendim. Ama sonra kuzenimin aracını satın alıp ona taktım. Golfte 819 cihaz vardı. GPS falan yoktu. O güzden direk Passat a takmıştım. Gayette güzel olmuştu. Ama bu navi konumu kötü oldu ya.

Selamlar bende ünitemi navigasyonlu olanla değiştirdiğimde benzer sorun yaşamıştım. Samsunda olmama rağmen navigasyon kendini zonguldakta görüyordu. Gps anteninin kablosunda sanırım hasar oluşmuş yeni anten ve kablo takınca düzeldi

Selamlar bende ünitemi navigasyonlu olanla değiştirdiğimde benzer sorun yaşamıştım. Samsunda olmama rağmen navigasyon kendini zonguldakta görüyordu. Gps anteninin kablosunda sanırım hasar oluşmuş yeni anten ve kablo takınca düzeldi
Yeni anten ne taktınız ?

orjinal kabloda bir hasar olabilir mi? arabada hic bir islem yapilmadi.

Gps anten torpido vs içerisine koyarken herhangi yönü oluyor mu?

Geri