Katlanır ayna arızası

41HU367

Üye
İsim
YLDRM41
Arkadaşlar herkese merhaba,

2023 model 116d aracımın katlanır aynası arızalandı.Herhangi darbe çarpma söz konusu değil.

Aracım garantili olmasına rağmen yetkili servisten garantiye girmeyeceğini söylediler.Aynanın elektronik fonksiyonlarında

hiç bir sorun yok.Yetkili servis aynanın komple değişeceğini söyledi ve 25bin lira fiyat verdi.

Tamir ettirmelimiyim? Yoksa değişim mi yapmalıyım.Kocaelinde yaşıyorum.Burada ayna tamiri yapan bi yer yok maalesef.

Tavsiye edebileceğiniz yer var mı?

Şimdiden teşşekürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

2023 model 116d aracımın katlanır aynası arızalandı.Herhangi darbe çarpma söz konusu değil.

Aracım garantili olmasına rağmen yetkili servisten garantiye girmeyeceğini söylediler.Aynanın elektronik fonksiyonlarında

hiç bir sorun yok.Yetkili servis aynanın komple değişeceğini söyledi ve 25bin lira fiyat verdi.

Tamir ettirmelimiyim? Yoksa değişim mi yapmalıyım.Kocaelinde yaşıyorum.Burada ayna tamiri yapan bi yer yok maalesef.

Şimdiden teşşekürler.

Geçmiş olsun...
Garanti kapsamında olan aracın katlanır aynası neden garanti dışı...

Geçmiş olsun...
Garanti kapsamında olan aracın katlanır aynası neden garanti dışı...
Teşekkür ederim.

Bu parçanın darbe olmadan bozulması imkansızmış.Park halindeyken zorlanmış olabileceğini söylediler.

Ben tabiki çok itiraz ettim hatta müdürleriyle görüştüm.Şimdi borusanada kayıt açtım.Bişey çıkacağını zannetmiyorum.

Ama bu şekildede uzun süre gezemem.

Teşekkür ederim.

Bu parçanın darbe olmadan bozulması imkansızmış.Park halindeyken zorlanmış olabileceğini söylediler.

Ben tabiki çok itiraz ettim hatta müdürleriyle görüştüm.Şimdi borusanada kayıt açtım.Bişey çıkacağını zannetmiyorum.

Ama bu şekildede uzun süre gezemem.

25bin az para değil çıkmacılarada bak bence...

25bin az para değil çıkmacılarada bak bence...
Aslında bir kaç tane tamir yapan yer buldum

Aynanın her şeyi sağlam.Kör nokta,Şerit takip,rezistans,sinyal bunlarda sorun yok.

Ama kapının sökülmesi lazım sanırım.O esnada bunlaradan birine zarar gelirse daha kötü olabilir.

Tamir ederken aynayı komple dağıtıyorlar.Fiyat gerçekten çok yüksek.Kafam çok karıştı.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şimdiden teşşekürler.
Ankara da Maral sunrooof var
Her zaman katlanır ayna tamiri yapıyor
Kesınlıkle tavsiye ederim arkadasın işçiliği super
https://www.instagram.com/maralsunroof_ayna.kilit.trim?igsh=MXBwZzF1NXl0bWdkbA==

merhaba,

Yarım saattir yaptıkları işleri inceliyorum.Gerçekten çok iyilermiş.Burası kafama yattı.

Bi görüşeceğim.Bana biraz uzak ama yaptıkları işe değer gibi.

Yardımınız için teşekkür ederim.
İş yaptırmadıgım hiç bir yeri tavsiye edtmem inan işinde 10 numara
Ben sunroof bakımını yaptırırm her yıl servis Den 1000 kat da ha ıyı zaten arkadaş doğuş oto da yıllarca çalışmış

Bakalım telefonda görüştük Murat beyle

Uygun zamanda randevu planlayıp gidicem.

Ayna olduğu için şuanlık bi acelem yok.Servis komple aynayı değiştiriyor.

Belkide ufak bi tamirle kurtulur artık şans.Kafama yatmazsada yaptırmam dönerim artık.

Kardeşim darbe varsa ispatlayın yoksa garanti yapın, hayırdır, ihtimaller dahilinde mi garanti işliyor, bu ne sorumsuzluk, tamir ettirmeyin tüketici hakem heyetine başvurun.

Vallahi bende şaşırdım bmwden iyice soğudum
Golfun arkasında stop buharlaniyodu hemen garantiden değiştirerek.Bende çok saskinim

Satarken fahiş rakamlara satarlar, iş icraata gelince böyle kaytarırlar. O ayna mekanizmasını veya komple aynayı garantiden değiştirmek zorundalar. Herhangi bir fiziksel darbe olmadığı için hiçbir şekilde kullanıcının hatası olacak bir durum iddia edemezler. Servisteki şahısın darbe olmadan bozulması imkansız demesi bile mide bulandırıcı. Sen mi icat ettin bu mekanizmayı da BMW Almanya'nın garanti kapsamına aldığı parçaya sen sorunsuz diyebiliyorsun. Eğer ki merkezden de olumsuz yanıt gelirse direkt tüketici hakem heyetine başvurun.

Hocam bunlarda suç yok maalesef bizim ülkemizde kanun hukuk yok.Avrupada yada Almanyadâ asla yapamazlar.Zaten hasar yada darbe olsa kabulüm.Birisi zorlamistir demek çok komik birde bunu diyen servis müdürleri.Sikayet vara yazdım anında aradılar.Bi şey çıkacağını sanmıyorum.Bir daha bu bayiyede servisinede gitmem.50km ileridekine gideceğim. Kendi söylediklerine kendileri inanmıyor.Araci alıp aynayı açsalar baksalar inceleseler anlicamda sadece küçük beyinleriyle yorum yapmaları canımı çok sıktı

Geri
Üst Alt