Ahmeterdicete
Yeni Üye
Arkadaşlar bi kaç kere toplam kilometre gösterilemiyor lütfen servise gidin diye uyarı aldım ama toplam kilometre de sıkıntı yok böyle bir uyarı ile karşılaşan oldu mu
Daha neler duyacağız bakalım. Gittikçe ilginçleşiyorİlk defa sizden duydum ilginç
Şikayetlerin hiçbirini kendim yaşamadım. Her arabada aynı şey oluyor çoğunlukla sorunu olmayan güzel güzel kullananlar gelip çok iyi sıkıntısı yok yazmıyor hep sorun olanlar cevap bulmak için yazdığı için bizde de bı tık çok sorunlu algısı oluyor bence.Daha neler duyacağız bakalım. Gittikçe ilginçleşiyor![]()
Kesinlikle katılıyorum. Zaten bunlar çözülemeyecek veya çözümü sıkıntılı sorunlar değiller neyseki. Yakın zamanda aksiyon alınıp yazılım güncellenir umarım ki sorun yaşayan arkadaşlarda keyifle binerler araçlarınaŞikayetlerin hiçbirini kendim yaşamadım. Her arabada aynı şey oluyor çoğunlukla sorunu olmayan güzel güzel kullananlar gelip çok iyi sıkıntısı yok yazmıyor hep sorun olanlar cevap bulmak için yazdığı için bizde de bı tık çok sorunlu algısı oluyor bence.
Araba bakarken farkettim bunu hangi araca baksan bı sorun forumlara göre araba alamayiz tüm arabalar kötü çünküKesinlikle katılıyorum. Zaten bunlar çözülemeyecek veya çözümü sıkıntılı sorunlar değiller neyseki. Yakın zamanda aksiyon alınıp yazılım güncellenir umarım ki sorun yaşayan arkadaşlarda keyifle binerler araçlarına
Aynen öyle oluyor hocam hemen sönüyoİlk çalıştırmada bazen anlık yanıyor sonra hemen sönüyor bir problem yok
bende karşılaştım sonra gitti garip olan durum stop ettiğimde karşıma çıktı, sol tarafta hatayı verdi sağ tarafta kilometreyi gösteriyorduArkadaşlar bi kaç kere toplam kilometre gösterilemiyor lütfen servise gidin diye uyarı aldım ama toplam kilometre de sıkıntı yok böyle bir uyarı ile karşılaşan oldu mu
EVET aynen öyle ama maalesef bütün araçlar öyle şuanNe kadar elektronik, o kadar problem…