Golf 8.5 Toplam Kilometre

Ahmeterdicete

Yeni Üye
İsim
Ahmet Erdi Çete
Araç
Golf 8.5
Arkadaşlar bi kaç kere toplam kilometre gösterilemiyor lütfen servise gidin diye uyarı aldım ama toplam kilometre de sıkıntı yok böyle bir uyarı ile karşılaşan oldu mu

İlk defa sizden duydum ilginç

Daha neler duyacağız bakalım. Gittikçe ilginçleşiyor :D
Şikayetlerin hiçbirini kendim yaşamadım. Her arabada aynı şey oluyor çoğunlukla sorunu olmayan güzel güzel kullananlar gelip çok iyi sıkıntısı yok yazmıyor hep sorun olanlar cevap bulmak için yazdığı için bizde de bı tık çok sorunlu algısı oluyor bence.

Şikayetlerin hiçbirini kendim yaşamadım. Her arabada aynı şey oluyor çoğunlukla sorunu olmayan güzel güzel kullananlar gelip çok iyi sıkıntısı yok yazmıyor hep sorun olanlar cevap bulmak için yazdığı için bizde de bı tık çok sorunlu algısı oluyor bence.
Kesinlikle katılıyorum. Zaten bunlar çözülemeyecek veya çözümü sıkıntılı sorunlar değiller neyseki. Yakın zamanda aksiyon alınıp yazılım güncellenir umarım ki sorun yaşayan arkadaşlarda keyifle binerler araçlarına

Kesinlikle katılıyorum. Zaten bunlar çözülemeyecek veya çözümü sıkıntılı sorunlar değiller neyseki. Yakın zamanda aksiyon alınıp yazılım güncellenir umarım ki sorun yaşayan arkadaşlarda keyifle binerler araçlarına
Araba bakarken farkettim bunu hangi araca baksan bı sorun forumlara göre araba alamayiz tüm arabalar kötü çünkü

İlk çalıştırmada bazen anlık yanıyor sonra hemen sönüyor bir problem yok

Mesela bende de bazen Renk 1 ve Renk 2 ambiyans seçerken fonksiyon şu anda hizmet dışı uyarısı verip renk seçtirmiyor. Multimedya reset sonrası düzeliyor.

Golf 8'in dertlerine alıştık artık :D

Son düzenleme:
Ne kadar elektronik, o kadar problem…

Arkadaşlar bi kaç kere toplam kilometre gösterilemiyor lütfen servise gidin diye uyarı aldım ama toplam kilometre de sıkıntı yok böyle bir uyarı ile karşılaşan oldu mu
bende karşılaştım sonra gitti garip olan durum stop ettiğimde karşıma çıktı, sol tarafta hatayı verdi sağ tarafta kilometreyi gösteriyordu :D

Geri