Mib2 arka hoparlörler pasif


Beratgules

Yeni Üye
Katılım
6 Ara 2024
Mesajlar
8
Tepkime puanı
1
Konum
Adıyaman
İsim
Berat
Araç
Golf 7.5 Higline
2017 11. Ay çıkışlı golf 7.5 makyajlı kasa aracımı alalı yaklaşık 1 ay oldu. Haliyle çevremdeki diğer golfler ile karşılaştırma şansım oldu ama bir bir şeyler ters gidiyordu ünitem çok kasıyordu hoşgördüm olabilir dedim ama yine birşeyler ters gidiyordu sesi açınca ön hoparlörler patlama derecesinde çalıyor ama arka 2 kapı hoparlörüm pasif merak ettim kapı yüzlerimi söktüm hiç oynama yok sonra üniteyi söktüm ses çıkışlarındada hiçbir problem yok tesisat sıkıntısız hoparlör yerlerine kadar değiştirdim ama ne yaparsam yapayım arka hoparlöre ses gelmiyor sorunun yazılımsal olabileceğini düşündüm çünkü ekrandan ses ayarlarına girdiğimde balance menüsüne sadece sağ ve sol ayarlanabiliyor ileri geri ayarı yok ama bindiğim diğer golflerde vardı.
Hala idrak edebilmiş değilim artı ses kalitem gittikçe düşmeye başladı ön hoparlöre zarar verdiği bariz bir şekilde fark ediliyor çeyrek seste cızırtılar başladı yarım seste tam patlatıyor müzikleri.

Ünite kodum ve ses balans menüsü ektedir.
 

Ekli dosyalar

  • IMG_1413.jpeg
    IMG_1413.jpeg
    179 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_1412.jpeg
    IMG_1412.jpeg
    200.1 KB · Görüntüleme: 16
balance 4 yone normalde oluyor yazilim kodlama ile çözülebilir gibi

Arka Hoperlor ses gelmemesi ve ses kalitesi testi icin deneme amacli başka unite takilip denenebilir ses cikisi bozuk olabilir ünitenin yada hoperlor bozuk olabilir bu sekilde net sorun nerde anlasilabilir
 
Bu media ekranı sonradan takılmış olabilir.
Araca uygun şekilde yazılım parametre atılmamış gibi geldi bana.
 
Bu media ekranı sonradan takılmış olabilir.
Araca uygun şekilde yazılım parametre atılmamış gibi geldi bana.
Evet, bende aynısını düşündüm en başta @HONEY bu işin erbabı daha iyi bilir aracım fabrikasyon logo geri görüş kamerası var ve geri görüş kamerasını destekleyen en düşük ünşte 840C parça kodlu ünite diye biliyorum bir yanlışım varsa düzeltirsiniz acaba sonradan carplay ve sesli komut açılmış diyemi öyle yaptı?
Çünkü aracı ilk aldığımda carplay açık sesli komut açıktı.
fakat ben Crack yöntemiyle yapıldığını düşünüyorum donma kasma olsun ses problemi olsun hayra alamet değil belki ufak bir parametre sorunu yüzünden de böyle olabilir. En kısa zamanda parametrelere baktıracağım konuda bilgi vereceğim.
 

Geri
Üst