Beratgules
Yeni Üye
2017 11. Ay çıkışlı golf 7.5 makyajlı kasa aracımı alalı yaklaşık 1 ay oldu. Haliyle çevremdeki diğer golfler ile karşılaştırma şansım oldu ama bir bir şeyler ters gidiyordu ünitem çok kasıyordu hoşgördüm olabilir dedim ama yine birşeyler ters gidiyordu sesi açınca ön hoparlörler patlama derecesinde çalıyor ama arka 2 kapı hoparlörüm pasif merak ettim kapı yüzlerimi söktüm hiç oynama yok sonra üniteyi söktüm ses çıkışlarındada hiçbir problem yok tesisat sıkıntısız hoparlör yerlerine kadar değiştirdim ama ne yaparsam yapayım arka hoparlöre ses gelmiyor sorunun yazılımsal olabileceğini düşündüm çünkü ekrandan ses ayarlarına girdiğimde balance menüsüne sadece sağ ve sol ayarlanabiliyor ileri geri ayarı yok ama bindiğim diğer golflerde vardı.
Hala idrak edebilmiş değilim artı ses kalitem gittikçe düşmeye başladı ön hoparlöre zarar verdiği bariz bir şekilde fark ediliyor çeyrek seste cızırtılar başladı yarım seste tam patlatıyor müzikleri.
Ünite kodum ve ses balans menüsü ektedir.
Hala idrak edebilmiş değilim artı ses kalitem gittikçe düşmeye başladı ön hoparlöre zarar verdiği bariz bir şekilde fark ediliyor çeyrek seste cızırtılar başladı yarım seste tam patlatıyor müzikleri.
Ünite kodum ve ses balans menüsü ektedir.