Bir garip sinyal arızası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Maywen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Maywen

Üye
İsim
Egemen
Araç
Golf 5
Merhabalar, az önce hafif yağmurlu havada ilerlerken sinyallere birsey oldu sağa sinyal verdiğimde sola veriyordu, sola verdiğimde hiçbir tepki yoktu. Kontak açıp kapattığımda ise sola verdigimde 5 kez sola, sağa sinyal verdiimde yine sola sinyal vermeye basladı. Dörtlülerde bir sorun yok. Ne olmus olabilir başına gelen var mi? Amerikan parklar %20 şekilde açık tum sinyal lambalari dortluler acikken yaniyor. Yakin zamanda herhangi bir kodlama yapmadim kodlamadan bozulmus olacagini sanmiyorum. Ne olmus olabilir basina gelen var mi?

Sinyal verdikten sonra dönüş yaparken otomatik devredışı kalması için çıt çıt sesleri anında sinyal koluna müdahale ettiyseniz içerisindeki dişlilerde sorun olmuş olabilir. Sinyal verip dönüş yapınız otomatik atıp atmadığını kontrol ediniz.sağa sola ayrı ayrı deneyebilirsiniz. Çıt sesleri geliyor mu bakınız.

Amerikan park zannettiğiniz sinyallerin sabit yanması olayları zaten faul. Ne gerek var. Eğer ondansa diyecek bir şey yok.

Upvote 0
Sinyal verdikten sonra dönüş yaparken otomatik devredışı kalması için çıt çıt sesleri anında sinyal koluna müdahale ettiyseniz içerisindeki dişlilerde sorun olmuş olabilir. Sinyal verip dönüş yapınız otomatik atıp atmadığını kontrol ediniz.sağa sola ayrı ayrı deneyebilirsiniz. Çıt sesleri geliyor mu bakınız.

Amerikan park zannettiğiniz sinyallerin sabit yanması olayları zaten faul. Ne gerek var. Eğer ondansa diyecek bir şey yok.
evet hocam amerikan park sinyallerin acik kalmasi kodlama ile acmistim herhangi bir kesme bicme yok. Kadranda gozukmuyordu ancak arizaya dusmus sifirladim suan duzeldi gibi sadece sag konfor sinyalinda bi kararsizlik oluyor biraz daha bastirinca calisiyor. Koldan kaynakli bir ariza var. Otomatik devredisi kalmasinda bir mudahale etmedim hatta dikkat ederim ona ama neden boyle oldu anlayamadim

Ekli dosyalar

• IMG_5339.jpeg
    IMG_5339.jpeg
    286.2 KB · Görüntüleme: 6
Upvote 0
evet hocam amerikan park sinyallerin acik kalmasi kodlama ile acmistim herhangi bir kesme bicme yok. Kadranda gozukmuyordu ancak arizaya dusmus sifirladim suan duzeldi gibi sadece sag konfor sinyalinda bi kararsizlik oluyor biraz daha bastirinca calisiyor. Koldan kaynakli bir ariza var. Otomatik devredisi kalmasinda bir mudahale etmedim hatta dikkat ederim ona ama neden boyle oldu anlayamadim
Kolay gelsin.

Sorun ve çözüm sizde. Fabrika ayarlarına geri dönün.

https://www.golftutkusu.com/topic/16803-amerikan-park-lambasi-olayi/

Upvote 0

Geri