Verimlilik ve sürüş modu hakkında

RedBULLCooL

Yeni Üye
İsim
Hakan
Araç
Golf
2017 golf 7.5 highline aracın hayalet gösterge ekranında profiller sekmesinde verimliliği seçtiğimizde sağdaki hız göstergesinin ortasında eco işareti var bu nedir bi etkisi önemi var mıdır ? Diğer soru asistanlar sekmesi altında acc nin sürüş programı sport comfort eco normal olarak 4 seçenek var fakat hangisini seçsem de hiç bir fark göremedim. Bilgisi olan varmı?

Ekli dosyalar

• IMG_0562.jpeg
    IMG_0562.jpeg
    254.7 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_0575.png
    IMG_0575.png
    624.6 KB · Görüntüleme: 27

Bu modlar ACC sürüş performansını etkileyen modlardır , şöyle ki bunun farkı sportta sport gibi gidiyor değil, sport modda acc'nin ne kadar agresif davranacağını belirlemesidir. Örneklemek gerekirse

Sport mod aktif iken ACC önünüzden araba çekildikten sonra hızlanma performasnı 25-100km arasında seri gazlama yaparken eko mod aynı şartlarda daha yavaş bir hızlanma yapacaktır.

Upvote 0
2017 golf 7.5 highline aracın hayalet gösterge ekranında profiller sekmesinde verimliliği seçtiğimizde sağdaki hız göstergesinin ortasında eco işareti var bu nedir bi etkisi önemi var mıdır ? Diğer soru asistanlar sekmesi altında acc nin sürüş programı sport comfort eco normal olarak 4 seçenek var fakat hangisini seçsem de hiç bir fark göremedim. Bilgisi olan varmı?
Kullanma kılavuzunda hangi görselin hangi amaçla ve neye faydası olduğu yazar.

Upvote 0
Bu modlar ACC sürüş performansını etkileyen modlardır , şöyle ki bunun farkı sportta sport gibi gidiyor değil, sport modda acc'nin ne kadar agresif davranacağını belirlemesidir. Örneklemek gerekirse

Sport mod aktif iken ACC önünüzden araba çekildikten sonra hızlanma performasnı 25-100km arasında seri gazlama yaparken eko mod aynı şartlarda daha yavaş bir hızlanma yapacaktır.
Anladım hocam çok güzel anlatmışsınız teşekkür ederim, araçta normal eco sport gibi sürüş modu yok acc ye bağlı olarak var. Direksiyon sertliği gibi durumları yada normal sürüşlerde gaz hissiyatını ayarlayamıyorum. Bu gibi noktalar anca gizli özellikleri açtırdıgımız zaman geliyormuş buda çok saçma bi nokta bence

Upvote 0
@Savatage Hocam aracınızda kılavuz var mı? Facelift olduğu için 7 baz alınıp yeni kılavuz üretilmedi mi? Ki öyle olsa mevcut kılavuz tanımlanır diye düşünüyorum.. Şase numarası ile arama yapınca sizde de uyarı çıkıyor mu?

Upvote 0

Geri