Golf 7.5 Far Yıkama Motoru

yunuscanicb

Yeni Üye
İsim
Yunus Can
Öncelikle merhabalar . Bugün talihsiz bir kaza yaşadım audi marka araba bana yol vermesi gerektiği yerde telefonla ilgilendiği için beni fark etmeyip tamponuma sürttü . Ufak tefek çizikler oldu onlar bir şekilde halledilir ama detaylı inceleme sonucu far yıkamının kırıldığını fark ettim su fışkırtıyor pompasında bir sıkıntı yok ama kapağa bağlı olan mekanizma kırıldı . Orijinalini nerde bulabilirim yada bulabilir miyim ? Yada başka çözüm öneriniz varmı ? Tamponu sildim bazı çizikler geçti ama derin çizikler geçmedi önerilerinize açığım . Şimdiden teşekkürler .

Ekli dosyalar

• IMG_3248.jpeg
    IMG_3248.jpeg
    113.3 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_3264.jpeg
    IMG_3264.jpeg
    49.2 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_3262.jpeg
    IMG_3262.jpeg
    63.4 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_3256.png
    IMG_3256.png
    490.1 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_3259.jpeg
    IMG_3259.jpeg
    123.7 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_3260.jpeg
    IMG_3260.jpeg
    60 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_3261.jpeg
    IMG_3261.jpeg
    54.7 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_3263.jpeg
    IMG_3263.jpeg
    91.7 KB · Görüntüleme: 13
Öncelikle merhabalar . Bugün talihsiz bir kaza yaşadım audi marka araba bana yol vermesi gerektiği yerde telefonla ilgilendiği için beni fark etmeyip tamponuma sürttü . Ufak tefek çizikler oldu onlar bir şekilde halledilir ama detaylı inceleme sonucu far yıkamının kırıldığını fark ettim su fışkırtıyor pompasında bir sıkıntı yok ama kapağa bağlı olan mekanizma kırıldı . Orijinalini nerde bulabilirim yada bulabilir miyim ? Yada başka çözüm öneriniz varmı ? Tamponu sildim bazı çizikler geçti ama derin çizikler geçmedi önerilerinize açığım . Şimdiden teşekkürler .
Bu arada şu an Romanya’dayım yetkili servise gidebilirmiyim bilmiyorum çünkü burda randevu zor alınıyor onuda geçtim bayramları dolayısıyla tatildeler yani yetkile servise gitmek istesem en az 1 ay sürer süreç .

Upvote 0

Geri
Üst Alt