Ben yaptırmadım fakat önceki sahibi yaptırdı mı bilmiyorum, bunu öğrenmenin bir yolu var mıdır?Motor yazılım güncellemesidir, dizel motorlarda emisyonu ilgilendiren bir konu, yaptırmamanız daha iyi. Herhangi bir iptal yaptırdıysanız onlar tekrardan aktif olur bilginiz olsun
Servise sorabilirsiniz yazılım sorgulaması yapılmaktadır, normal bir beyinciye götürürseniz ücret çıkarar.Ben yaptırmadım fakat önceki sahibi yaptırdı mı bilmiyorum, bunu öğrenmenin bir yolu var mıdır?
Anladım tamamdır teşekkür ederim.Servise sorabilirsiniz yazılım sorgulaması yapılmaktadır, normal bir beyinciye götürürseniz ücret çıkarar.
Volkswagenim uygulamasında gönüllü geri çağırma kısmında gözükmüyorsa daha önce yapılmıştır. Gözüküyorsa yapılmamıştır.Ben yaptırmadım fakat önceki sahibi yaptırdı mı bilmiyorum, bunu öğrenmenin bir yolu var mıdır?
Herhangi bir iptal yapıldı mı yapılmadı mı onu sormuştum hocam.Volkswagenim uygulamasında gönüllü geri çağırma kısmında gözükmüyorsa daha önce yapılmıştır. Gözüküyorsa yapılmamıştır.
Ben sorunuzu yanlış anlamışım kusura bakmayın.Herhangi bir iptal yapıldı mı yapılmadı mı onu sormuştum hocam.