Ani hararet sıcaklığı düşüşü

erencnglc

Yeni Üye
İsim
Eren
Selam arkadaşlar. Aracım 2017 1.4tsi golf yaptığım bi kaza sonucu radyatörü değiştirmek zorunda kaldım. Değişim sonrasında araç start stop arızası verip fan son hızda çalışmaya başladı. Usta vw obd cihazını bağladı Termostat değiştirin uyarısı verdi. Devirdaim komple ina marka ile değiştirildi arıza silindi araç 90C de sabit kaldı ısındıktan sonra fan açtı sorun yok. Aldım aracı işe gittim giderken trafik vardı o yüzden hızlanamadım araçta 90C de kaldı. İş çıkışı araç rampa yukarı bir miktar ısınıyor gazı bıraktığımda hızla hararet 50Cye düşüyor ve tekrar arıza verdi. Usta sistemdeki havayı cihazla aldı arıza silindi. Şuan arıza yok fan sürekli açmıyor ama hız düşüşü devam ediyor araç şehir içi trafikte ve park halindeyken 90C sabit ama hızlanınca gaz vermediğin sürece en düşük seviyeye 10 saniyede düşüyor. Sorun ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum.

@erencnglc

4 senede bir foruma girerseniz, konu açıp bir daha 4 sene foruma uğramazsanız, size kimsenin cevap yazacağını sanmıyorum.

2020 yılında da kalorifer ısıtmıyor diye konu açmışsınız.

İnsanlar size yorumlarda bulunmuş.

Hiç birine cevap yazmamışsınız.

Sonuç hakkında da bir şey paylaşmamışsınız.

Simdi başka bir sorun hakkında yeni konu açmışsınız, neden yorumda bulunsunlar size.

Muhtemelen 4 sene sonra başka bir sorun için yeni konu açacaksınız.

https://www.golftutkusu.com/topic/10281-golf-7-kalorifer-sorunu/

.

Upvote 0
Kaloriferi en yüksek seviyede açıksa termostat açık kalıyor olabilir.

Bu arada cevap vermeseniz de olur sonuçta burası kar amacı güden bir platform değil karşılıksız bilgi paylaşımı yapılan bir platform😆

Upvote 0
@ack937

Öyle ama; Form kültürü - edebi - ahlakı diye bir şeyde var.

Forumlar, İntagram - Facebook platformlarına benzemez. Burada, dostluk, kardeşlik, karşılıklı sevgi, saygı var.

Bir arkadaşa bakıp çıkacaktım mantığı ile hareket etmek ve bunu tekrar etmek abesle iştigal olur.

.

Upvote 0
@erencnglc

4 senede bir foruma girerseniz, konu açıp bir daha 4 sene foruma uğramazsanız, size kimsenin cevap yazacağını sanmıyorum.

2020 yılında da kalorifer ısıtmıyor diye konu açmışsınız.

İnsanlar size yorumlarda bulunmuş.

Hiç birine cevap yazmamışsınız.

Sonuç hakkında da bir şey paylaşmamışsınız.

Simdi başka bir sorun hakkında yeni konu açmışsınız, neden yorumda bulunsunlar size.

Muhtemelen 4 sene sonra başka bir sorun için yeni konu açacaksınız.

https://www.golftutkusu.com/topic/10281-golf-7-kalorifer-sorunu/

.
4 sene önce sahip olduğum araç farklıydı sattığım kişiye yardımcı olmak için konu açtım satın alan kişi konunun takibini yaptı. Kaza yaptığım aracı alalı çok kısa süre oldu ve tekrar foruma girdim. Sen yardımcı olmak istemeyebilirsin boş vaktini insanları yargılamak için kullanabilirsin benim böyle bir boş vaktim yok. Yardımcı olmak isteyenler için şimdiden teşekkür ediyorum konunun başka yere çekilmesini doğru bulmuyorum.

Upvote 0
Kaloriferi en yüksek seviyede açıksa termostat açık kalıyor olabilir.

Bu arada cevap vermeseniz de olur sonuçta burası kar amacı güden bir platform değil karşılıksız bilgi paylaşımı yapılan bir platform😆
Kalorifer ve klima kapalıyken de yapıyor.

Upvote 0
Upvote 0
4 sene önce sahip olduğum araç farklıydı sattığım kişiye yardımcı olmak için konu açtım satın alan kişi konunun takibini yaptı. Kaza yaptığım aracı alalı çok kısa süre oldu ve tekrar foruma girdim. Sen yardımcı olmak istemeyebilirsin boş vaktini insanları yargılamak için kullanabilirsin benim böyle bir boş vaktim yok. Yardımcı olmak isteyenler için şimdiden teşekkür ediyorum konunun başka yere çekilmesini doğru bulmuyorum.

Eren bey geçmiş olsun.

Değerli vaktinizi burada yazılan tahmini çözüm önerilerine harcamak yerine yetkili servis ziyaretine ayırmanızı öneririm.

Aracınızı bırakırsınız birkaç gün incelerler ve çözerler.

Buradaki kimse usta değil.

Upvote 0
Eren bey geçmiş olsun.

Değerli vaktinizi burada yazılan tahmini çözüm önerilerine harcamak yerine yetkili servis ziyaretine ayırmanızı öneririm.

Teşekkürler kazadan sonra bu sorun ortaya çıktığı için kasko şirketi ile anlaşmalı servis beni daha çok oyalamasın diye bir çözüm önerisi arıyorum tavsiyeniz için teşekkürler

Upvote 0
Eren bey geçmiş olsun.

Değerli vaktimi senin yorumunu okuyarak harcadım mı ben şimdi hocam🤣

Upvote 0

Geri