Golf 8.5 bluetooth apple carplay ses ayarları

35tt128

Yeni Üye
İsim
Tuğberk Tuna
Araç
Golf 8.5 impression
Arkadaşlar selamlar. 3 ay önce aldığım impression arabamda geçenlerde park sensörü ve klima yönlendirme tuşları sorunları sebebiyle servise verdim. aldıktan sonra apple carplayi açınca “ ses kalitesi için ayarlardan ses yüksekliğini bişeyler yapın” gibi bir yazı vardı. onun ne olduğunu bilenler yardımcı olabilir mi?

Arkadaşlar selamlar. 3 ay önce aldığım impression arabamda geçenlerde park sensörü ve klima yönlendirme tuşları sorunları sebebiyle servise verdim. aldıktan sonra apple carplayi açınca “ ses kalitesi için ayarlardan ses yüksekliğini bişeyler yapın” gibi bir yazı vardı. onun ne olduğunu bilenler yardımcı olabilir mi?
Klima yönlendirme tuşları 2-3 defadır bende de ekranda göstermiyor sorun neden acaba ?

şey demiş olabilir, telefondan sesi sonuna kadar açın kalite bozulmasın gibilerinden. Mühim bir durum değil.
Size tavsiyem multimedia ses ayarların BT aygıt sesini kısık olarak ayarlayın, daha az parazit oluyor daha kaliteli çıkıyor ses. Aynı zamanda telefondan ses ayarı her zaman en üstte kalsın.

Klima yönlendirme tuşları 2-3 defadır bende de ekranda göstermiyor sorun neden acaba ?
benimde 2-3 defa başıma geldi hocam servise götürürseniz aracın güncellemesini yaparak çözerler. maksimum 1 günlük bir işlem

benimde 2-3 defa başıma geldi hocam servise götürürseniz aracın güncellemesini yaparak çözerler. maksimum 1 günlük bir işlem
Yarın randevum var zaten götüreceğim , ayrıca bu güncellemeler geldiğinde servis herhangi bir bilgi veriyor mu bilginiz var mı ?
Cevap için teşekkürler

Yarın randevum var zaten götüreceğim , ayrıca bu güncellemeler geldiğinde servis herhangi bir bilgi veriyor mu bilginiz var mı ?
Cevap için teşekkürler
hocam cevabınızı geç gördüm. servis söylemez bakımlarda yaparlar sizin bi sorununuz olmadığı sürece, ayrıca bi sorun yaşarsanız elektronik multimedyada vs. videosunu çekmeyi unutmayın ,genelde servisler sorunu bulamayıp pek üstüne düşmüyorlar.

Hocam bu arada servise söyledim bir sorun bulunamadı dedi geçenlerde yine oldu videosunu çektim sorunun ama uğraşamadım bakımı geldiğinde göstericem. şu an bi çözümleri yok sanırım.

Hocam bu arada servise söyledim bir sorun bulunamadı dedi geçenlerde yine oldu videosunu çektim sorunun ama uğraşamadım bakımı geldiğinde göstericem. şu an bi çözümleri yok sanırım.
Aslında bu sitenin bi uygulaması olsa çok güzel olacak sürekli girip kontrol etmektense en azından bildirim şeklinde düşerdi. Bende servise gittim zaten gittiğim gün düzelmişti 😅 baktılar aynı şekilde bi sorun yoktu ön aydınlatma ışıkları da arada aynı şekilde kafasına göre yanmıyor ama çok nadir yani ve su bilgiyi öğrendim ışıklandırmışlar dokunmaktik değilmiş elini veya parmağı yakmak istediğiniz iç aydınlatmalara yaklaştırınca yanıyormuş ilk araç alınırken böyle tanıtmadılar hatta dokunup el izi bırakmayın üzerinde sensör yanlış algılar falan diye uyarıdırlar ufak sorunlar oluyor ama güncellemelerle düzeleceğini düşünüyorum araç gayet güzel uzun yol yapma şansım oldu AÇTIM motor gayet güzel hızın hiç önemi yok 150-160 km/h ile gittiğin esnada bile eğer araca yüklenmiyorsun 2 silindir moduna geçiyor ve 2.1 - 2.6 aralaralığında yakıt tüketimi oluyor. Ayrıca belki her bayi bilgi vermemiştir bu aracın tüm sistemi sürücü emniyet kemerine bağlı çalıştırmadan önce mutlaka emniyet kemerinizi takın ilk kontağı açın multimedya ve gösterge kendine gelsin daha sonra çalıştırın bu bilgiyi servisteki elektronik ustası söyledi. Ben ilk arabayı aldığımda satış danışmanı aracın özelliklerinden haberi yok bu araçta far selamlama var diyorum ilk çalıştığında far asagi yukarı iner kalkar ya onu söylüyorum yok abi bu boş paket diyor bende gel bin bakim bi çalıştır dedim ne oluyor yapınca ağzı açık bana bakıyor adamın umrunda değil domates satıyor sanki 😅

Mobilde bir forum ortamı oluştursak ne kadar tutar sizce, benimde aklıma geliyor bu fikirler fakat bunun gibi forumlarda bilgi çok fazla dolayısıyla mobilde de aynı düzeye gelene kadar seneler geçecektir diye düşünerek vazgeçiyorum, sizce bu fikir gerçekleştirilebilir mi ? @Roket

Mobilde bir forum ortamı oluştursak ne kadar tutar sizce, benimde aklıma geliyor bu fikirler fakat bunun gibi forumlarda bilgi çok fazla dolayısıyla mobilde de aynı düzeye gelene kadar seneler geçecektir diye düşünerek vazgeçiyorum, sizce bu fikir gerçekleştirilebilir mi ? @Roket
Bu siteyi uygulamaya entegre etme gibi bir şey yapılamaz mı

Valla o işleri pek anlamıyorum ben ama bi çözüm bulsak daha yararlı olur bu site iyi ancak işte eksikleri var

Ayrıca arkadaşlar golf 8.5 lar 50. Yıl paket olarak üretilmiş yani şöyle söyleyim normalde alacağınız arabayı araştırıp alırsınız değilim mi ben fiyat uygun diye hiç araştırma vaktim olmadan yatırım olsun diye aldım aldıktan sonra araştırma ve özelliklerini öğreniyorum 😅 1.270 bine aldım bu araçların çok güzel 50. Yıl plakaligi ve bardakligi var bunları hep çalışanlar almış ben aldıktan 1 ay sonra öğrendim gidip biraz laf söyledim plakaligı alamadım zaten kendim yaptırmıştım ama fotosunu paylaşacağım imkaniniz varsa alın derim araca yakışıyor araca üretilmiş zaten adamlar onu bile almış içinden fiyatı uygun diye , ayrıca beyler elimde çok güzel plakalik var sıfır kutusunda yaklaşık 900 tl ama isteyen olursa uyguna veririm hem ben yaptırdım hemde eşim hediye olarak habersiz yaptırmış birini kullanıyorum taktım çok güzel oldu isteyen olursa güzel bi fiyata veririm

Ekli dosyalar

• IMG_7454.jpeg
    IMG_7454.jpeg
    89.1 KB · Görüntüleme: 5

Geri
Üst Alt