B belkab Yeni Üye Katılım 17 Kas 2024 Mesajlar 7 Tepkime puanı 5 Konum kocaeli İsim belgin 31 Ara 2024 #1 Herkese merhaba. 1.5 etsi 116hp life paket aracimi yeni aldim. Multimedya ekraninda navigasyon yok. Olmasi gerekmiyormuydu? Eger yoksa android telefondan kablolu yada kablosuz haritalari ekrana yansitabiliyormuyuz?
Herkese merhaba. 1.5 etsi 116hp life paket aracimi yeni aldim. Multimedya ekraninda navigasyon yok. Olmasi gerekmiyormuydu? Eger yoksa android telefondan kablolu yada kablosuz haritalari ekrana yansitabiliyormuyuz?
metinkar Uzman Üye Katılım 13 Ara 2016 Mesajlar 6,689 Tepkime puanı 8,058 Konum İstanbul İsim MetinK. Araç Golf 8 31 Ara 2024 #2 belkab dedi: Herkese merhaba. 1.5 etsi 116hp life paket aracimi yeni aldim. Multimedya ekraninda navigasyon yok. Olmasi gerekmiyormuydu? Eger yoksa android telefondan kablolu yada kablosuz haritalari ekrana yansitabiliyormuyuz? Genişletmek için tıkla ... Dahili navi yok... Carplay ile yapabilirsin...
belkab dedi: Herkese merhaba. 1.5 etsi 116hp life paket aracimi yeni aldim. Multimedya ekraninda navigasyon yok. Olmasi gerekmiyormuydu? Eger yoksa android telefondan kablolu yada kablosuz haritalari ekrana yansitabiliyormuyuz? Genişletmek için tıkla ... Dahili navi yok... Carplay ile yapabilirsin...