Yeni golf ve tiguan anlık tüketim kaldırılması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rdm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rdm

Üye
İsim
Erdem
Merhaba aralık ayinda tiguan rline ve golf life aldık ikisinde de artık anlık tüketim değerlerini göremiyoruz. 2 silindir, serbest sürüş kısımları da görünmüyor haliyle. Servisle konuştuk artık kaldırıldığını belirtti, anlık tüketim ölçen cihazın konumu değiştirildiği için verileri ekranda göremiyoruz gibi garip bi neden söyledi. Bunları aktif etmenin bir yolu var mı? Hatta başka bi servis yetkilisi yeni gelecek güncelleme ile bütün Vw gruplarından kalkacak bu değerler dedi güncel versiyonla geldigi için böyle bunlar dedi. Daha önce de 2024 tiguan elegance kullanıyordum çok işime yarıyordu, şimdi mild hybrid e bile geçtiğini göremiyorum var mı bunu açmanın bi yolu?

Bu servis "yetkilileri" o an akıllarına gelen ilk yalanı sıkıp başından savıyor. Cihazın konumu değişti ne demek neredeydi nereye alındı? Yeni konumunda veri okuyamıyor mu? Okuyamıyorsa o sensör niye var? Karşılarındaki insanları salak yerine koyuyorlar garanti falan da hikaye zaten. Bakım zamanı geldiğinde de yalvaracaklar bakıma gelin diye de çok beklerler.

Yazılımsal sorun bence yada bir şeyden dolayı bilinçli kaldırdılar.

Geri