2025 yılı ilk bakım fiyatları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Sevyasbe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sevyasbe

Üye
İsim
Berat Yasin
Araç
Caddy
Arkadaşlar merhaba aracımda triger bakımı yağ bakımı ve birkaç parçanın değişimini yaptıracağım fiyat listesi bu çıktı bana uygun gibi geldi 65 civarına düşürebilirim diye umuyorum sizce nasıl fiyat ayriyeten bilstein marka b6 serisi amortisör taktıracağım daha önce aracına taktırmış olan varmı teşekkürler.

Ekli dosyalar

• IMG_1351.png
    IMG_1351.png
    341.1 KB · Görüntüleme: 110
  • IMG_1352.png
    IMG_1352.png
    309.5 KB · Görüntüleme: 103

Eğer ki binek ile ticari işçilik birim fiyatları aynı ise 7.5₺ +KDV eklenmiş diyebiliriz. Böylece birim fiyatları 30₺+KDV olmuş oldu.

2014 model bir aracı YETKİLİ SERVİSE emanet etme sebebiniz nedir ?

@Sevyasbe
işim gereği şehir dışı seyahati çok yapıyorum bu kullandığım 3 araçtan biri kendi aracım keyifli bi sürüşü ve kullanmayı sevdiğim için bu araç ile de çıkıyorum yola bu araçlar vag grubu olup Türkiyenin bir çok yerinde yetkili ve özel olmak üzere çoğu serviste bakıma veya parça değişimine gitti şimdi bu caddy de bakım sırasında radyatörüm delindi özel serviste hemde çok işlek ve kaliteli işçilik yapılan bi firmada daha sonrasında kışın başka bi aracımda - leri gördüğüm için antifiriz ölçtürmeye gittim kar kışdan dolayı çok dükkan açık değildi bulunduğum ortamda usta bana antifirizin sınırda olduğunu gece donma yapabileceğini söyledi ben bunun üstüne ilçedeki tek parçacı olan adamdan antifirizi aldırdı hemde febi marka kutu vs orjinal gibiydi antifiriz koyuldu herşey güzel otelin otoparkında duruyordu araç sabah başına gittiğimde yerler antifiriz içerisindeydi işini yaptığım hastaneden bi tanıdığı çağırıp ustanın yanına gittik daha sonrasında aracı çekici ile dükkana getirdik yag soğutucusu patlamış plastik kısımı suyun geldiği yerden akmış su ustayla kavga ettik aracına bakmam benden sonra kim bilir ne oldu tarzında bi tavır ile karşılaştım ordan aracı çekici ile aldırıp en yakın yorumları iyi olan servise götürdüm orda da sağolsunlar yan sanayi soğutucuyu dayadılar o şekilde atlattım yetkili serviste de kötü anılarım oldu ama hatalarını kabul edip telafi ettiler en azından dışarda 3 liraya yaptıracağım işi serviste 10 liraya yaptırırım daha iyi o yüzden çünkü dışarda 7 lira kar ettim sanarken 20 liradan oluyorsun uzun yol yapan aracını tempolu kullananlar bilirler bu durumu ben daha bu güne kadar iyi usta olupta bozulmayan usta görmedim kime gitsem parayı bulduktan sonra yamuk yaptı

Eğer ki binek ile ticari işçilik birim fiyatları aynı ise 7.5₺ +KDV eklenmiş diyebiliriz. Böylece birim fiyatları 30₺+KDV olmuş oldu.
bildiğim kadarıyla ticaride işçilik daha ucuz iskonto daha yüksek

Sağlam ücret çıkmış, ama seviyorsun sen bu arabayı :D

2014 model bir aracı YETKİLİ SERVİSE emanet etme sebebiniz nedir ?

@Sevyasbe
2014 olunca yetkiliye giremiyor mu hocam, sanayide bazı ustaların nazını çekmektense yetkili daha iyi olabilir düşüncesindeyim. Tabii işini bilen, disiplinli ustalarımızda var elbette.

Sağlam ücret çıkmış, ama seviyorsun sen bu arabayı :D
bu ara biraz vaktim var kafa yoruyorum arabaya ilk önce amortisör ve yay daha sonrasında bv40 turbodan bv43 e geçeceğim dpf egr aktif olacak bir şekilde ısınma problemi yaşamaz isem bi bu kadar daha binerim😅

bu ara biraz vaktim var kafa yoruyorum arabaya ilk önce amortisör ve yay daha sonrasında bv40 turbodan bv43 e geçeceğim dpf egr aktif olacak bir şekilde ısınma problemi yaşamaz isem bi bu kadar daha binerim😅
Sen sanki bi motor yapmıştın bu arabaya, yanlış mı hatırlıyorum, geçmiş dönem 120k falan bi masraf var demiştin.

Arkadaşlar merhaba aracımda triger bakımı yağ bakımı ve birkaç parçanın değişimini yaptıracağım fiyat listesi bu çıktı bana uygun gibi geldi 65 civarına düşürebilirim diye umuyorum sizce nasıl fiyat ayriyeten bilstein marka b6 serisi amortisör taktıracağım daha önce aracına taktırmış olan varmı teşekkürler.
2024 Aralık ayına göre sadece işçilikte teklife göre yaklaşık 10 bin ₺ fark var.

Sen sanki bi motor yapmıştın bu arabaya, yanlış mı hatırlıyorum, geçmiş dönem 120k falan bi masraf var demiştin.
motordan yana hiç sorun yaşamadım şükür 300 bine geldi şıkır şıkır hala
volan kavrama egr ağır bakımlar vs senelik bi 100 binlik para çıkarıyorlar 45-50 arası anlaşıyoruz :)) kavrama hala değişmedi şanzıman adaptasyonu hediye ettiler ama turbo büyütürsem bu kavrama bırakır beni gibi geliyor

motordan yana hiç sorun yaşamadım şükür 300 bine geldi şıkır şıkır hala
volan kavrama egr ağır bakımlar vs senelik bi 100 binlik para çıkarıyorlar 45-50 arası anlaşıyoruz :)) kavrama hala değişmedi şanzıman adaptasyonu hediye ettiler ama turbo büyütürsem bu kavrama bırakır beni gibi geliyor
ben yanlış hatırladım o zaman. Bakarsan bağ olur deyimi tam anlamıyla.

Bizimde 2013 1.6tdi olanından vardı, 150.000km 0dan beri kullandık, bakımları hiç aksatmazdık, sattığımız kişi arabaya bakmadan almıştı, milli servet ne de olsa, bakımını iyi yapmakta fayda var, satan rahat, alan rahat. Ama bir kere egr yüzünden yolda kalmıştım :D ama yine iptal ettirmedim gittim orijinalini taktırmıştım.

2022 Golf impression için 30 bin bakım fiyat teklifi indirimle 11.980 TL. 0-20 Castrol yağ. Nasıl sizce fiyat? Fiyatı veren Ankara Arca bu arada.

Geri