Bagaj havuzu su alma sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Zidan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zidan

Yeni Üye
İsim
Ali BALCI
Araç
Wolksvagen golf
Arkadaşlar hepinize merhaba aracım bagaj havuzuna su aldı YouTube videolarına baktığımda stopların arkasından havalandırma yerlerinden aldığını farkettim şimdi yaptırdım ancak arka paspasların altı keçeler alt sac ıslanmış durumda sökülüp kurutulması gerekiyor denildi Ankara’da işinde uzman birileri var mı yardımcı olursanız sevinirim

dby detailing iyidir hocam youtube da videoları çıkıyor bazen, sel hasarlı içi balçık haline dönmüş palioyu bile sıfır kondisyonuna getirdiler bi görüş istersen

Hocam bu durumu ihmal edtme bir an önce halledt aracın içinde öyle bir koku oluşuyor ki inan araç tan insanı sogutuyor

selam arkadaşlar aracım 2014 model golf 7 sıfır almıştım,dün fark ettimki havuz su almış çok canım sıkıldı, ilkkez böyle bi durumla karşılaşıyorum,az önce baktım yine su gelmiş nedir bunun kesin çözümü yotube da bi sürü videolar var önce size sormak istedim,herkese iyi pazarlar.Bu arada kılıfı çıkarttım yıkadım kalorifer peteğine yasladım kurutmak için.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2025-02-16 at 13.09.06.jpeg
    WhatsApp Image 2025-02-16 at 13.09.06.jpeg
    196.2 KB · Görüntüleme: 14
Arkadaşlar hepinize merhaba aracım bagaj havuzuna su aldı YouTube videolarına baktığımda stopların arkasından havalandırma yerlerinden aldığını farkettim şimdi yaptırdım ancak arka paspasların altı keçeler alt sac ıslanmış durumda sökülüp kurutulması gerekiyor denildi Ankara’da işinde uzman birileri var mı yardımcı olursanız sevinirim
hocam selamlar,tam olarak nereye nasıl bi işlem yaptırdınız acaba?

selam arkadaşlar aracım 2014 model golf 7 sıfır almıştım,dün fark ettimki havuz su almış çok canım sıkıldı, ilkkez böyle bi durumla karşılaşıyorum,az önce baktım yine su gelmiş nedir bunun kesin çözümü yotube da bi sürü videolar var önce size sormak istedim,herkese iyi pazarlar.Bu arada kılıfı çıkarttım yıkadım kalorifer peteğine yasladım kurutmak için.

Sol arka köşede havalandırma ızgarası var. Yıl farketmeksizin kronik bir sorun. Döşeme ve trimlerin sökülüp işlem yapılması gerekiyor.

Sol arka köşede havalandırma ızgarası var. Yıl farketmeksizin kronik bir sorun. Döşeme ve trimlerin sökülüp işlem yapılması gerekiyor.
benim de sol tarafta birikmşiş servisi aradım fiyat vercekler,benim yapma durumum yok,teşekkürler cevap için

Havalandırma kapakları. 0 km araçlarda bile oluyor bu sorun. Eskimeye bağlı da oluyor. O kapaklar hareketli sert plastik ve arada conta yok (yetkili servis kaporta ustasının söylediği).

Kapakların oturma yüzeylerinin sızdırmazlığı dayson silikon ile yalıtılması gerekiyor artık sökülünce belli olacak.

Usta benimkini söküp yalıtım yapmış idi düzeldi daha da olmadı.

Hepsi su alır diyor usta. Silikonlanmadıkça alır diyor.

Geçenlerde benim araçtada oldu şans eseri aracı temizlerken fark ettim arka tamponu söktürdüm sağ ve solda iki adet havalandırma menfezi var onlar boşta gibi hareket ediyordu güzelce temizledim zaten kurutmuştum aracın o kısımlarını ısı tavancasıyla birazdaha kurutma yapıp dyson ile yapıştırdık şimdilik sorun yok

Geri