Bana sorsanız bende benzinli derim hocam dizeli oldum olası sevmemişimdir ancak otomatik tsi/tdi emsalleri olduğu için belirtmek istedim. Öte yandan dsg ile de aram pek yakın değil şu anki aracım dsg olmasına rağmen. Bir problem bir sorun hiç yaşamadım dsg şanzımandan ama manual bana daha yakın geliyor.Kafa kafaya yapalım diyor fark istemiyor ve dediğimi yanlış anlamayın benim görüşüm bu şahsen benzin motor daha iyi arabam 1.2tsi 110hp, 1.6tdi 115lik kafa kafaya kalktığımızda alıyorum gidiş olarak daha iyi ben araç 60kmden beri bende yağ bakımı hariç bir defa sanayiye girmedim. Yeri geldi 6 7binde vites attım stok arabayla 220 gördüm, arkadaşımın araba şuan 150binde çocuk illet etti sanayiye gitmekten
Konuya dönecek olursak hocam eğer kafa kafayaysa gözümü yumar alırım fiyat olarak en kötü 940-950 civarına o arabayı bozdurabilirsiniz çok yerinde saymadan(sadece 2.5p boyalı olduğunu düşünerek söylüyorum). Aracınıza nakitte gelen teklifler ne bilmiyorum ama 900 üstü teklif varsa hiç girmeyin o baremde teklif yoksa takasa verebilirsiniz