Brava Yağ Hakkında

emreqoral

Üye
İsim
Emre
Araç
Mk7 - 1.2 - 2016
Merhabalar arkadaşlar. İnternette Brava marka motor yağına denk geldim. Ürünü kullanan var mı, nasıl bir ürün. Daha önce hiç duymadım bu markayı. Kullanan arkadaşlar tavsiye eder misiniz ?

Ekli dosyalar

• IMG_0300.jpeg
    IMG_0300.jpeg
    63.6 KB · Görüntüleme: 20

Bunu motorcularla baya bi pr çalışması yaptılar da maceraya gerek var mı? 125 lik scootera ayçiçeği yağı koymuyoz sonuçta. Milyonluk araçta bedava verseler denemem.
Otomobil için var mı onu da bilmiyorum .
Ama ortada pr çalışması mevcut.

Bunu motorcularla baya bi pr çalışması yaptılar da maceraya gerek var mı? 125 lik scootera ayçiçeği yağı koymuyoz sonuçta. Milyonluk araçta bedava verseler denemem.
Otomobil için var mı onu da bilmiyorum .
Ama ortada pr çalışması mevcut.
Otomobil için de çıkarmışlar. Nanoplex tabiriyle motor ömrünü uzatan bir katkı da yapmışlar.

hiç gerek yok. katkısıdır motor temizleyicisidir zamanında orijinal parçalarla bakımını yap gerisine karışma gittiği yere kadar

Otomobil için de çıkarmışlar. Nanoplex tabiriyle motor ömrünü uzatan bir katkı da yapmışlar.
Hocam yağ ve benzeri motor ile direkt etkileşim içerisinde olan kimyasal ürünlerde 80-100 yıldan fazla mühendislik ve arge geçmişi olan global markalar varken diğerlerine bakmaya bile gerek yok bence. Liqui Molly, Shell gibi markalar dışındakilerini ben de bedava bile olsa araca koymam.

Yorumlar için teşekkür ederim. Pek bilgi olmadığı için ve merak ettiğim için sormak istedim.

Hocam yağ ve benzeri motor ile direkt etkileşim içerisinde olan kimyasal ürünlerde 80-100 yıldan fazla mühendislik ve arge geçmişi olan global markalar varken diğerlerine bakmaya bile gerek yok bence. Liqui Molly, Shell gibi markalar dışındakilerini ben de bedava bile olsa araca koymam.
Hocam servis direk araca castrol koyuyorlar. 1.0 tsi için liqui moly uygun mudur?

Geri