Klimanın kendiliğinden açılması

serratia063

Yeni Üye
İsim
Alp
Merhaba 2024 golf life paket aracın kliması sürekli kendi kendine açılıyor kapatıyorum yine açılıyor bunun bir ayarı var mı yoksa bir arıza mıdır cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Yeni bir golfse arızadır , yazılımsaldır olur öyle şeyler 😆.
Servise sürünüz..

Merhaba 2024 golf life paket aracın kliması sürekli kendi kendine açılıyor kapatıyorum yine açılıyor bunun bir ayarı var mı yoksa bir arıza mıdır cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Otomatikte mi klima

Bahsettiğiniz durum aracı çalıştırdığınızda direkt çalışması mı yoksa normal kullanımda kendi kendine açılıp kapanması mı ?

fan mı çalışıyor AC ışığı mı yanıyor?
Havalandırma yönlendirmesini ön cama verirseniz AC otomatik açılır.

Fan 0 da ise otomatik açılmaması lazım

Bahsettiğiniz durum aracı çalıştırdığınızda direkt çalışması mı yoksa normal kullanımda kendi kendine açılıp kapanması mı ?
Araci ilk calistirdigimda değil. Örneğin araci çalıştırdım klima kapali durumda. biraz kullandıktan sonra klimanın kendiliğinden açıldığını farkediyorum en son ne şekilde birakmissam o ayarlarda açılıyor örneğin ayaklara vuracak ve ac kapali kapatırsam bir süre sonra aynı ayarlarda tekrar kendiliğinden açılıyor. Kendi kendine sadece açılıyor ama kapanma olmuyor

fan mı çalışıyor AC ışığı mı yanıyor?
Havalandırma yönlendirmesini ön cama verirseniz AC otomatik açılır.

Fan 0 da ise otomatik açılmaması lazım
Hocam AC kapali iken havalandirma yönlendirmesini ön cama verirsem AC otomatik açılmıyor. Ön cama sadece fan havası verebiliyor.

En son ne sekilde kapatmissam kendiligiden o ayarlarda açılıyor

Bir de hava üfleme seviyesi en az 1 e kadar düşüyor daha fazla düşüp 0 olmuyor. En fazla 1 e kadar düşürüp sonra on/off dugmesiyle kapatıyorum

Geri