Golf 7 1.4 tsi yağ yakıyor

İsim
Mustafa
Araç
Golf 7
Abilerim kardeşlerim selamlar .Bilgilerinize deneyimlerinize ihtiyacım var mümkünse tam bilgisi olmayan konuşmak için yazan yazmasın Aracım 1.4tsi cxsa motor motor yağ eksiltiyor diye sıfır yağ boşalttırp ceratec + ligue moly yağ kullandım yine 1000 km de 1 litre yağ eksiltti gerçekten çok can sıkıyor aracı alalı 2 ay oldu ne yapmam gerekiyor genelde sekman yapılıyormuş sanırım kaç tl bilen varmı maliyeti

Abilerim kardeşlerim selamlar .Bilgilerinize deneyimlerinize ihtiyacım var mümkünse tam bilgisi olmayan konuşmak için yazan yazmasın Aracım 1.4tsi cxsa motor motor yağ eksiltiyor diye sıfır yağ boşalttırp ceratec + ligue moly yağ kullandım yine 1000 km de 1 litre yağ eksiltti gerçekten çok can sıkıyor aracı alalı 2 ay oldu ne yapmam gerekiyor genelde sekman yapılıyormuş sanırım kaç tl bilen varmı maliyeti
Segmana kimse sicak bakmiyor kime gittiysek daha arabaya bakmadan sandik motor diyor piyasada en uygun faturali 95bin tl ye buldum faturasiz 90, 110 -120 bandinda da var ama fiyatlar yeni yildan sonra degisiklik gostericek diyorlardi takma parasiyla bugun 115 e mal edebilirsiniz benim sorunum sukur ki turbodaymis sizi cok iyi anliyorum

Upvote 0
Segmana kimse sicak bakmiyor kime gittiysek daha arabaya bakmadan sandik motor diyor piyasada en uygun faturali 95bin tl ye buldum faturasiz 90, 110 -120 bandinda da var ama fiyatlar yeni yildan sonra degisiklik gostericek diyorlardi takma parasiyla bugun 115 e mal edebilirsiniz benim sorunum sukur ki turbodaymis sizi cok iyi anliyorum
Sizin soruna bakarak bende aynı sonucu çıkardım inşallah benim de turbodandır kaça maal oldu size

Upvote 0
Segmana
Sizin soruna bakarak bende aynı sonucu çıkardım inşallah benim de turbodandır kaça maal oldu size
Segmana kimse sicak bakmiyor kime gittiysek daha arabaya bakmadan sandik motor diyor piyasada en uygun faturali 95bin tl ye buldum faturasiz 90, 110 -120 bandinda da var ama fiyatlar yeni yildan sonra degisiklik gostericek diyorlardi takma parasiyla bugun 115 e mal edebilirsiniz benim sorunum sukur ki turbodaymis sizi cok iyi anliyoru
imse sicak bakmiyor kime gittiysek daha arabaya bakmadan sandik motor diyor piyasada en uygun faturali 95bin tl ye buldum faturasiz 90, 110 -120 bandinda da var ama fiyatlar yeni yildan sonra degisiklik gostericek diyorlardi takma parasiyla bugun 115 e mal edebilirsiniz benim sorunum sukur ki turbodaymis sizi cok iyi anliyorum

Nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olurmusunuz

Upvote 0
Abi hiç uğraşma motor kurtarır durumda şuan piston segman takımı alt kol yatağı üst kapak contası yag antifiriz alman gerekiyor malzeme sen alabilirsin standart yatak standart piston kurtarır kesinlikle tek segman yapma piston segman takım yap

Upvote 0
Turbonda revize edilir başka türlü engelleyemezsin o yakmayı artık iş işten geçmiş düşük kimlerde oluyor bu 100 binde 150 binde 50 binde şansına artık devirsiz kullanım sıkıştırma gibi yağı cok geç değişme

Upvote 0
En mantıklı olan sandık motor.

Upvote 0
Turbonda revize edilir başka türlü engelleyemezsin o yakmayı artık iş işten geçmiş düşük kimlerde oluyor bu 100 binde 150 binde 50 binde şansına artık devirsiz kullanım sıkıştırma gibi yağı cok geç değişme
Baktıracağım

Upvote 0

Geri
Üst Alt