Golf 8.5 sağ teker yanındaki hortum

İsim
esat
Araç
golf 1.5 tsi impression
bugün aracın altina baktim
sağ arka tekerin yaninda boşta duran bir hortum var serum hortumlari gibi
acaba su gideri fln gibi bir şey mi
golf 8.5 olan varsa bakip yazarsa sevinirim

Geçmiş olsun...

önce sen fotoğrafı eklersen tam nedir ne değildir anlayalım...

araç garantili sonuçta götür servise aracı kaldırıp baksınlar pazar günü açık servisler var izmir avek 11 de açar...

en azından fikir alırsın...

Tarif ettiğiniz kadarıyla tahliye borusu gibi duruyor.

Tarif ettiğiniz kadarıyla tahliye borusu gibi duruyor.
Anladığım kadarıyla aynı fikirdeyiz..
@kurdoglu1912
Aleykümselam.
Aracım Golf 7.
Bahsettiğiniz hortum depo dolum kapağı etrafında biriken suyu tahliye etmek içindir.
Teker yanı değil de, davlumbaz arkasında, yani iç tarafta tampon ile davlumbaz arasında olmalıdır.

randevu aldim servise gitcem far ayarida yapsinlar hortumada baksinlar

Oğuz arkadaşımızın dediği gibi, benzin /mazot depo dolum kapağı yuvasının, su tahliyesi hortumudur.

Benzin/Mazot depo kapağının hemen altında ( orada biriken suyun tahliyesi için ) bir delik mevcuttur.

Hortum o deliğe bağlıdır.

Ben ara sıra, ( hava tabancası ile ) o delikten içeri hava basıyorum, hortum içerisinde pislik varsa temizleniyor.

.

Oğuz arkadaşımızın dediği gibi, benzin /mazot depo dolum kapağı yuvasının, su tahliyesi hortumudur.

Benzin/Mazot depo kapağının hemen altında ( orada biriken suyun tahliyesi için ) bir delik mevcuttur.

Hortum o deliğe bağlıdır.

Ben ara sıra, ( hava tabancası ile ) o delikten içeri hava basıyorum, hortum içerisinde pislik varsa temizleniyor.

.
cok mantıklı baska nerelerde tahliye kanalları varsa oralara da yapmak lazım aslında

cok mantıklı baska nerelerde tahliye kanalları varsa oralara da yapmak lazım aslında
Diğer yerlere yapmanızı önermem. Hafif üfleme olabilir ancak özellikle cam tavan tahliyesi noktalarına hava tutmak olası tıkanıklıkta hortumu bağlantı noktalarından çıkarabilir. Depo kapağı hortumunda ek yok ve kısadır.

Geri
Üst Alt