Oguzhanx50
Üye
Evet ben yanlış okumuşum doğruBiliyorum hocam. Yenisinin giriş paketinde yok demek istedim
Evet ben yanlış okumuşum doğruBiliyorum hocam. Yenisinin giriş paketinde yok demek istedim
30.000 km'deki 35tfsı 2020 a3 aracım ilanda mübalağasız bir şekilde 1.6m fiyat teklifleri almaktan bunaldım artık. Satarken zarar edeceğinizi düşünmüyorum. Bu arada golf mk8 2023'den geçtim a3'e . Geçecekseniz sedan yerine sportback bir 8v a3 araca geçmenizi tavsiye ederim sedanın arka tarafı torsiyon.Acaba a3 den zarar edermiyim birde o var
1.5 tsi motora sahip a3 sedan arkalar torsiyon mu ??! Yoksa yanlış mı anladım.30.000 km'deki 35tfsı 2020 a3 aracım ilanda mübalağasız bir şekilde 1.6m fiyat teklifleri almaktan bunaldım artık. Satarken zarar edeceğinizi düşünmüyorum. Bu arada golf mk8 2023'den geçtim a3'e . Geçecekseniz sedan yerine sportback bir 8v a3 araca geçmenizi tavsiye ederim sedanın arka tarafı torsiyon.
Bir önceki 2 aracım da mk8'di geçtiğimde herhangi bir pişmanlık yaşamadım.
doğru anladınız hocam 2020'ye kadar olan 1.5 tsi motor SEDANların arkası torsiyon. Sporbackde 1.5'ler bağımsız1.5 tsi motora sahip a3 sedan arkalar torsiyon mu ??! Yoksa yanlış mı anladım.