Gündüz Far Ampülü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan RKR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RKR

Üye
İsim
RK
Araç
Golf
Arkadaşlar merhaba,
Gündüz far ampulunu servis dışında nerden bulabiliriz. Çin malı olmayan kaliteli önereceğiniz bir yer, marka var mı ?

Led mi takacaksınız halojen mi ?

Osram yada philips hocam sorun yaşamazsınız.

• Beğen
Tepkiler: RKR
7 yıl far ampulüm kesilmedi.

Sonra osram alıp yetkili servise taktırdım.

2 yıl sonra bozuldu.

Bu sefer de serviste değiştirdim. Bakalım ne kadar dayanacak? :)

2 yıl sonra bozuldu.

hocam,
Osram ın hangi ampulunu taktınız ?

@RKR aracınız halojen farlı mı, bi-xenon farlı mı, yoksa uled ‘li olan bi-xenon farlı mı..?

2 yıl sonra bozuldu.

Standart seriler haricindekilerin çoğunluğu kısa ömürlü, bunu zaten özellikle belirtiyorlar. Bu hepsi için geçerli. Örneğin standart bir H7 ampul ortalama 1000 saat ömürlü ise, daha fazla parlaklığa sahip olan bir H7 ampul ortalama 200-250 saat ömürleri oluyor.

merhaba,
Bi-xeon farlı, gündüz sürüş ampuller halojen sanırım.
U şeklinde yanmayan Basic Xenon farların gündüz farları orta kısımda sarı (halojen) şekilde yanar. Bu ampul sadece sabit gündüz farı olarak yanar.
Sizin H15 diye gösterdiğiniz ampul hem gündüz farı hemde selektör yapma işlevi olan standart halojen farlı araçlarda kullanılır, bence araç seçicide aracınızı yanlış seçtiniz.

merhaba,
Bi-xeon farlı, gündüz sürüş ampuller halojen sanırım.
Bi-Xenon Basic farlı araçlarda gündüz sürüş farı ampülü tipi PW24W tip olarak geçer, ancak bu ampül tipi sadece Philips patenti altındadır, yani Ostam vs.. diğer markalarda bulunmaz, Çin malı ve diğer 2. kalite markalar da üretiyor ancak kalitesi tartışılır,

Bu ampül yetkili servisten veya Philips yetkili satıcılarından temin edebilirsiniz. yetkili serviste ucuz olmadığını biliyorum,

Yeni Işık Otomotiv 0212 549 95 40 burası ile görüşünüz, burada mutlaka vardır, yoksa zaten kolay kokay hiç bir yerde yoktur, Ampülü sağ-sol çift olarak değiştirmeniz yarırııza olur, bir süre sonra diğer patlayacaktır, boşuna tekrardan uğraşmamış olursunuz.
2B328972-6D72-4AE6-A164-B1A01180A59D.jpeg

Bi-Xenon Basic farlı araçlarda gündüz sürüş farı ampülü tipi PW24W tip olarak geçer, ancak bu ampül tipi sadece Philips patenti altındadır, yani Ostam vs.. diğer markalarda bulunmaz, Çin malı ve diğer 2. kalite markalar da üretiyor ancak kalitesi tartışılır,

Bu ampül yetkili servisten veya Philips yetkili satıcılarından temin edebilirsiniz. yetkili serviste ucuz olmadığını biliyorum,

Yeni Işık Otomotiv 0212 549 95 40 burası ile görüşünüz, burada mutlaka vardır, yoksa zaten kolay kokay hiç bir yerde yoktur, Ampülü sağ-sol çift olarak değiştirmeniz yarırııza olur, bir süre sonra diğer patlayacaktır, boşuna tekrardan uğraşmamış olursunuz.
Ekli dosyayı görüntüle 81164
Sanırım anlattığınız gibi olduğu için osram sitesinden hangi aracı seçersem seçeyim aynı ampule yönlendiriyor, osramın bi-xenon farlar için gündüz ampulü yok sanırım. Basit halojen bir ampul gibi görünüyor ama serviste tekinin indirimli fiyatı 1.100₺.
Çok teşekkürler

Geri