Golf 8.5 R-Line Dokunmatik Direksiyon Tuşları hakkında

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hknakcyr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Herkese İyi Haftalar.

Mode ve CNCL tuşlu yeni tip sol tuş takımı ve direksiyon ısıtmalı sağ tuş takımının parça numaralarını nasıl öğrenebilirim?

1736765953694.png
1736765981379.png

Hayır satılması çok da mantıklı değil zaten 44 bin Euro Golf R, 40 bin GTE. Türkiye de kimse almaz bunu
Golf r direkt yüksek vergi diliminde iken hibrit olduğu için gte’de durum farklı. Bizde gte ve r arasında uçurum olacak. Doğuş gte getirmeyi planlıyor. Her ülkeyi kendi vergi sistemine göre değerlendirmek lazım.

Golf r direkt yüksek vergi diliminde iken hibrit olduğu için gte’de durum farklı. Bizde gte ve r arasında uçurum olacak. Doğuş gte getirmeyi planlıyor. Her ülkeyi kendi vergi sistemine göre değerlendirmek lazım.
Yani düşününce doğru

Hayır satılması çok da mantıklı değil zaten 44 bin Euro Golf R, 40 bin GTE. Türkiye de kimse almaz bunu
Hocam hangi kafadasın anlayamadım golf8,5 r -line motor olarak. R görünüşlü değil 44 bin euroya sıfır alabıleceksın

Bu dokunmatik tuşlu direksiyonlar makyajla birlikte sadece R versiyonunda kaldı diye biliyorum, ülkemize gelen r line da yok. Kullanıcının tericine göre dönüş yaptık olayı bahane bence. Maliyetten kaçmak için yapılmış bir hareket neden daha güzel göze hoş gelen hatta işlevsel bir direksiyonu kaldırırsın eski tuşluya dönersin ki? Kullanıcıların bildirimine göre bir hareket yapacaksan dahada işlevsel hale getirirsin bu tuşları olur biter! Yıl olmuş 2025 sen 2020 de çıkartmışsın bu dokunmatik direksiyonu kullanıcı sevmedi diyorsun ama hala 8.5 R da kullanıyorsun. Bence de dokunmatik olan direksiyon daha güzel hem görsel hemde işlevsel olarak 2023 model r line aracımda mevcut memnunum.
Hocam hepsı laf su an avrupada
Golf8,5 r
Golf8,5 gti
Golft8,5 gte
Lerde halen kullanılıyor
Bende bir golf 8 gti ve bir Passat gte sahibi olarak bu direksıyonu kullanıyorum kullanan biri olarak söylüyorum ki hiç bir sorun problem yasamadım yaşadım dıyen yalan soyluyor
Derler ya kedi uzanamadı ciğere mundar der dıye aynı konu oluyor

Son düzenleme:

Geri