ALINIK Golf 50. Yıl Aksesuar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan apranaxi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

apranaxi

Katılımcı Üye

İsim
BatuHAN
2 adet plakalık 1 termos almak istiyorum. Elinde olan satmak isteyen dm iletişime geçebilir.
385fd59e-c11c-477f-901a-f86376c0b3a8.jpeg

Perşembe soracağım. Yoksa duruma göre bakacağız..

Depoya ayırmışlardır. Ya da kendilerine 😁😁😁

Bu termosun markası nedir acaba ?? Stanley termos alıp lazer basım yaptırsak daha mantıklı herhalde. Çok dandik duruyor. Saçma sapan markasız bir termosa basmışlarsa hiç de şaşırmam.
Benim sensodyne baskılı (kongreden ücretsiz) daha albenili duruyor.

Depoya ayırmışlardır. Ya da kendilerine 😁😁😁
Yok gerçekten bitmiştir. İstanbul aveke gittiğimde bunları istediğimde ikiletmedi bile hatta ilk baş yerini bulamadı. 2 3 kişiye telefon etti. Yerini öğrendi. İstese bulamadım yok diyip başından savmaya çalışabilirdi.

Yok gerçekten bitmiştir. İstanbul aveke gittiğimde bunları istediğimde ikiletmedi bile hatta ilk baş yerini bulamadı. 2 3 kişiye telefon etti. Yerini öğrendi. İstese bulamadım yok diyip başından savmaya çalışabilirdi.
Bence de gerçekten bitmiştir ama golf gibi ikonik bir modelin 50. yılı gelmiş,plakalığı 8.5lara vermeleri,en azından satmaları lazım bence.Minilerdeki is it love plakalığı da çok hoş mesela.Böyle ufak şeyler güzeldir,müşteriyi de güzel hissettirir,para da tutmaz termos vs gibi.Satışı veya ellerinde plakalık varsa ben de alacağım güncellerseniz sevinirim

Geri