Golf 7 - MIB 1 Carplay Interface

Selam, var trnavigasyon diye bir yer satıyordu hocam.

Fiyat garip. Bu civarda bütçe ile ve biraz araştırma ile adam zaten carplay dahil orijinal ünite bulabilir di.

o fiyata zaten carpleyli bir unıte alabilirsin ama o cihaz la kablosuz carpley kullanabılırsın
330 Euro fiyat

Fiyat garip. Bu civarda bütçe ile ve biraz araştırma ile adam zaten carplay dahil orijinal ünite bulabilir di.
Aynen hocam da cihaz yurtdışı satış 329 Euro mib1 ve mib2 lere kablosuz CarPlay eklıyor fıyat ondan yuksek

Aynen hocam da cihaz yurtdışı satış 329 Euro mib1 ve mib2 lere kablosuz CarPlay eklıyor fıyat ondan yuksek

Yurt dışı içinde çok yüksek fiyat hocam. Şuan arasam ebay de yada başka parça sitelerinde falan, carplay olan kilitsiz üniteyi 300-350 ye, komple ekranıyla 500-550 ye bile bulunabilir. Biraz aramak lazım.

Carplay olan orijinal ünite olduktan sonra kablosuz yapmak 10-15$. 😄

Ben aracımda Aliden alınma flaş disk şeklindeki adaptörlerden kullanıyorum. Kaç zaman geçti hiç bir sorunda yaşamadım. Hem herşey orijinal kalıyor hemde yarın arabayı satacak olsam carplay'i ister alır yeni araca takarım, istersem aracı sattığım kişiye bırakabilirim.

Yurt dışı içinde çok yüksek fiyat hocam. Şuan arasam ebay de yada başka parça sitelerinde falan, carplay olan kilitsiz üniteyi 300-350 ye, komple ekranıyla 500-550 ye bile bulunabilir. Biraz aramak lazım.

Carplay olan orijinal ünite olduktan sonra kablosuz yapmak 10-15$. 😄

Ben aracımda Aliden alınma flaş disk şeklindeki adaptörlerden kullanıyorum. Kaç zaman geçti hiç bir sorunda yaşamadım. Hem herşey orijinal kalıyor hemde yarın arabayı satacak olsam carplay'i ister alır yeni araca takarım, istersem aracı sattığım kişiye bırakabilirim.
Aynen hocam yurtdısında fıyatlar oyle
Ama Türkiye’de degil
Senın dediğin 10/15 euro’luk aparat için yalnız unıteyin carpley li olması lagzım
Ama bu cihaz carpleysiz mib1 ve mib2 uniteyi kablosuz carpleyli ye ceviriyor
Fıyat ondan

Selam, var trnavigasyon diye bir yer satıyordu hocam.
Teşekkürler hocam, kendilerine ulaştım carplay dahil üniteden daha yüksek bir fiyat verdiler açıkçası.

o fiyata zaten carpleyli bir unıte alabilirsin ama o cihaz la kablosuz carpley kullanabılırsın
330 Euro fiyat
Aslında yurtdışından tanıdık vasıtasıyla getirme şansım olduğu için carplay dahil üniteden daha uyguna geliyor, o yüzden aslında Türkiye'de 3-4 üzerine koyup satan varsa uğraşmamak için sormuştum ama günün sonunda üniteyi değiştirmek daha mantıklı olacak gibi duruyor.

Geri