HeavenMk75
Üye
Arkadaşlar selam, 1.4 Tsi 125'lik Dsg aracımı biraz canlandırmak istiyorum, en sağlıklı yapacağım işlemler nelerdir, sorunsuz bir şekilde uzun ömürlü kullanmak istiyorum
Araç dsg olduğu için en sağlıklısı ıhı turbo(orijinal 140lık golflerde olan) bunu takmışken soft bi stage 1 170 180 civarı size çok çok yetecektir. Fazlası ömürden yiyecek, dsg bela olacaktır.Arkadaşlar selam, 1.4 Tsi 125'lik Dsg aracımı biraz canlandırmak istiyorum, en sağlıklı yapacağım işlemler nelerdir, sorunsuz bir şekilde uzun ömürlü kullanmak istiyorum
Hybrid yapmaya gerek var mı acabaAraç dsg olduğu için en sağlıklısı ıhı turbo(orijinal 140lık golflerde olan) bunu takmışken soft bi stage 1 170 180 civarı size çok çok yetecektir. Fazlası ömürden yiyecek, dsg bela olacaktır.
Hibrite gerek yok bence, anladığım kadarıyla bir tık güç hissetmek isteniyor, ihi turbo + stg1 oldukça yeterli olur.Hybrid yapmaya gerek var mı acaba
Aynen 170 180 gibi bg'ler yeter diye düşünüyorumHibrite gerek yok bence, anladığım kadarıyla bir tık güç hissetmek isteniyor, ihi turbo + stg1 oldukça yeterli olur.
İnan bana yetmeyecek, hazır sökmüşken hibrit yapın. Sonuna kadar basınç açacaksınız diye bir şey yok. 2 tane dosyanız olur soft ve açık şekilde. Canınız istediğinizde onu yüklersiniz yada profec ile basınç kısıp açabilirsiniz.Araç dsg olduğu için en sağlıklısı ıhı turbo(orijinal 140lık golflerde olan) bunu takmışken soft bi stage 1 170 180 civarı size çok çok yetecektir. Fazlası ömürden yiyecek, dsg bela olacaktır.
Dediğiniz gibi olursa methanol falan gerecek dimiİnan bana yetmeyecek, hazır sökmüşken hibrit yapın. Sonuna kadar basınç açacaksınız diye bir şey yok. 2 tane dosyanız olur soft ve açık şekilde. Canınız istediğinizde onu yüklersiniz yada profec ile basınç kısıp açabilirsiniz.
Turboyu söküp takıyorsunuz, işçilik ödüyorsunuz, yapmışken ileriye dönük yapın. İstediğiniz zaman basınç açarsınız. İstediğiniz zaman kısık ayarda kullanırsınız.
140lık ihi turbo en temiz nereden bulunabilir?
Basınca bağlı açarsanız gerekir açmazsanız gerekmez.Dediğiniz gibi olursa methanol falan gerecek dimi