Golf 8.5 Auto Hold Fren Pedalından Gelen Ses

Serhatt

Yeni Üye
İsim
Serhat
Araç
Golf 8.5
Arkadaşlar aracım 2024 1.5 impression manuel. Auto Hold devreye girdiği esnada ayağımı fren pedalından çekerken fren pedalından tınk tınk diye bir ses geliyor ve park freni ve normal frenlemede bu ses yok. Konu hakkında tecrübesi olan varmı?

Merhaba. Bu bir sorun mu bilmiyorum ama ben de yaşıyorum(araç 2024 otomatik) sırf bu sesi duymamak için otohold kullanmayı bıraktım. Golf 7 aracım varken böyle bişey yoktu cok canım sıkıldı. Bir çözüm bulabildiniz mi?

Bu bir sorun değil, aracı hold mod da tutmak için fren pedalını vakumluyor gibi düşünün, ayağınızın yapacağı basıncı içerdeki mekanizma yapıyor yani, normal frenlemede gelmez çünkü zaten ayağınızla basıyorsunuz. Bu ses A6da bile var öyle söyleyebilirim, frenden çekince 1sn civarı bir ses geliyor çok ince.

Bu bir sorun değil, aracı hold mod da tutmak için fren pedalını vakumluyor gibi düşünün, ayağınızın yapacağı basıncı içerdeki mekanizma yapıyor yani, normal frenlemede gelmez çünkü zaten ayağınızla basıyorsunuz. Bu ses A6da bile var öyle söyleyebilirim, frenden çekince 1sn civarı bir ses geliyor çok ince.
keşke o vakum işini sessiz yapsaydı golf 7de öyle cünkü :/

Harfi harfine karılıyorum 👍 bendede 8.5 imp var aynı

Bu ses bende de var ve normal bir durum, sonuçta pedala siz basmıyorsunuz kendisi pedalı geri çekiyor.

Geri