Kucuk bir kaza...

İsim
Umut
Arkadaslar iyi aksamlar hanim otoparkta yangin musluguna geri geri gelirken hafif dokunmus buraya fotograflarini ekleyecegim minik bir gocugumuz olmus tam bagaj caminin altinda bir de cizik gibi boya kalkmis sizce gocuk duzeltmeye gerek var mi bir de rotus boyasiyla cizigi kapatabilir miyim ?1000020901.jpg

Ekli dosyalar

• 1000020903.jpg
    1000020903.jpg
    65.4 KB · Görüntüleme: 56
  • 1000020904.jpg
    1000020904.jpg
    57.7 KB · Görüntüleme: 55
  • 1000020905.jpg
    1000020905.jpg
    62.7 KB · Görüntüleme: 56

Bunun için göçük düzeltme yaptırmaya değmez. Bagaj iç taraftan komple sökülecek geri takılacak. Muhtemel yeni trim sesleri, logodan içeriye su alma riski vs. Gözünüze çok batmıyorsa nazarlık olsun diyip rötuşla kapatabilirsiniz. Fırçayla değil de çelik rötuş “yöntemiyle” denerseniz daha başarılı sonuç alabilirsiniz. Bununla geçmiş olsun.

Allah beterinden korusun. Bence de göçük için uğraşmaya değmez. Fotoğraflardan boyası kazınmamış gibi duruyor, ıslak mendille hafif bastırarak veya pasta cila ile geçer gibi.

Orası hiç boya da görmemiş belli ki.Temizlenip küçük dokunuşlarla düzelebilir gibi sanki

Pdr göçük düzeltme işlemi yaptırabilirsiniz. Komple içerisinin sökmeden dıştan belli bir miktar göçük çekilir damarları alınır. Ama bagaj sacının en kalın bölgesi orası yani çekilebilir mi içe girmeden bilmiyorum.

Yaptırmasanızda olur çok göze batacağını düşünmüyorum başıma gelse yaptırırdım ben. Bulunduğunuz ilde işinin ehli bir göçükcü varsa yaptırın yoksa kalsın hocam.

geçmiş olsun diliyorum allah beterinden korusun

Geçmiş olsun birkaç cm üste gelse cam kırıldı. Allahtan cam kırılmamış. Bununla geçmiş olsun

Tam set üzerine geldiği için dışarıdan çekilmez.Öpücük ile dışarıdan çekmeye kalkarlarsa boya atması olur sizin 1cm lik alan 3 4 cm olur.Bagaj sacı içerisinden halledilebilir gibi duruyor ancak komple bagaj trimini sökmek gerekebilir.Bu işlemi yaptıracaksanız sökülen parçaların sustalarının tamamını orijinali ile yenilerseniz ses yapmayacaktır daha sonra.

Tam set üzerine geldiği için dışarıdan çekilmez.Öpücük ile dışarıdan çekmeye kalkarlarsa boya atması olur sizin 1cm lik alan 3 4 cm olur.Bagaj sacı içerisinden halledilebilir gibi duruyor ancak komple bagaj trimini sökmek gerekebilir.Bu işlemi yaptıracaksanız sökülen parçaların sustalarının tamamını orijinali ile yenilerseniz ses yapmayacaktır daha sonra.
Hocam o kadar ugrasmam sanirim mini onarim ya da kendim rotus yapayim diyorum bagaj triminin ses yapma ihtimali var sokuldukten sonra tesekkur ederim

Hocam o kadar ugrasmam sanirim mini onarim ya da kendim rotus yapayim diyorum bagaj triminin ses yapma ihtimali var sokuldukten sonra tesekkur ederim
Bizim araçlarımız bu konuda lego gibi. Sökseniz bile ses yapacak gibi değil, şimdiki ve Golf 7' min arka bagaj panelini bir çok defa sök tak yaptım, ne trim sesi ne de başka bir sorun ile karşılaşmadım.
Kaldı ki sizin aracınız da basit bir boyasız göçük onarımı var. Muhtemelen dışarıdan yapılabilir, trim sökseler bile sorun olmayacaktır. Beni gibi titiz biriyseniz sürekli görüp moraliniz bozulacak. Göçük onarımı sonrası şaşılacak şekilde iyi iş çıkarıyorlar.

Geri