SATILIK Golf 7 Multimedya Ekranı ve çerçeveleri

IlgazRafi

Üye
İsim
Ilgaz Rafi
Genel Bilgiler
Çerçeve, ekran
Fiyat
3000
Merhaba, aracı satınca elimde kalan ürünleri ihtiyacı olan olur diye satmak istiyorum. 2 adet çerçeve var birinde klima paneli mevcut ancak yönlendirme tuşları yok. Birde ekran mevcut geri görüş ve carplay destekliyordu

Ekli dosyalar

• IMG_3416.jpeg
    IMG_3416.jpeg
    160.2 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_3417.jpeg
    IMG_3417.jpeg
    202.4 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_3419.jpeg
    IMG_3419.jpeg
    185.4 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_3420.jpeg
    IMG_3420.jpeg
    175.3 KB · Görüntüleme: 58

Merhaba, aracı satınca elimde kalan ürünleri ihtiyacı olan olur diye satmak istiyorum. 2 adet çerçeve var birinde klima paneli mevcut ancak yönlendirme tuşları yok. Birde ekran mevcut geri görüş ve carplay destekliyordu
Hocam carpley i ekran degil unıte destekler

Hocam carpley i ekran degil unıte destekler
Anladım kendim @HONEY hocamdan büyük ekran alarak değişim yapmıştım o sıralar böyle şeyler konuşuyorduk gibi hatırladım tam bilgi sahibi olduğum konu değil ekran değiştirmek isteten çerçevesi sorunlu olan arkadaşlar faydalanabilir o zaman. Biagilendirme için teşekkür ederim

Merhaba Midline plus aracım var cd changeri takmadan multimedyayı kullanmak mümkün müdür acaba?

Merhaba Midline plus aracım var cd changeri takmadan multimedyayı kullanmak mümkün müdür acaba?
Hocam masrafsız rcd330
10/13 bin arası

Yada bir mib 2 yada bir mib2,5 alacaksın
6000 civarı masrafın olur kablo seti USB set ve çerçeve alacaksın + artı 3000 kablolama torpidoda işlem ve kodlama unıte ekran harıc 9000/9500 masrafın olur
Kısaca 35/50 bin arası bir masraf olur sana

Hocam masrafsız rcd330
10/13 bin arası

Yada bir mib 2 yada bir mib2,5 alacaksın
6000 civarı masrafın olur kablo seti USB set ve çerçeve alacaksın + artı 3000 kablolama torpidoda işlem ve kodlama unıte ekran harıc 9000/9500 masrafın olur
Kısaca 35/50 bin arası bir masraf olur sana
Aracımda gri trimler olduğu için simetrikliğini bozmak istemiyorum. O yüzden Composition Media tercih etmek istedim ama hem verimsiz hem de masraflı olacak gibi görünüyor. 5"ten devam etmek zorundayım galiba :/

Aracımda gri trimler olduğu için simetrikliğini bozmak istemiyorum. O yüzden Composition Media tercih etmek istedim ama hem verimsiz hem de masraflı olacak gibi görünüyor. 5"ten devam etmek zorundayım galiba :/
Hocam hic bir zaman verimsiz olmaz Ama maliyetli olur inan
Senin arac gibi araclar da cok gordum ve cok sattim
harman mib 2,5 takan ve geridonus hep olumlu oldu bir kere ses kalitesi mukkemmel arac ici goruntu super olur
Ama maliyetli Zevk isi hocam

Son düzenleme:

Geri
Üst Alt