Multimedya Ekranına Vantuzlu Tutucu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan LaBrise
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

LaBrise

Üye
İsim
Eray
Araç
GOLF 2019 MK7,5 1.6 TDI 115 PS HIGHLINE DSG / PURE WHITE
Selamınaleyküm, hayırlı haftalar, iyi forumlar

Geçtiğimiz günlerde şirketimiz şarjlı vantuza sahip olan telefon tutucu dağıttı. Aracıma geçip kontrol ettiğimde ise vantuzu tutturabileceğim tek yer multimedya ekranı gibi duruyo. Bu durumda şarjlı vantuza sahip olan bu tutucuyu multimedya ekranına yapıştırırsam dokunmatiğine zarar verir miyim? (Multimedya kapalıyken kullanacağım navigasyon için sadece)

Aleyküm selam.

Bu fikrinizi espri olarak alıyorum. 😄

Disk şeklinde pedler satılıyor. Nerden bulursunuz bilmiyorum. Bir tarafı yapışkanlı diğer tarafı vantuz yapışacak şekilde. Onlardan bir adet temin edip göğüse yapıştırın. Yadan benzer bir parça plastik bulup bunu çift taraflı bant ilede yapıştırarak bedavadan biraz pahalıya getirebilirsiniz.

Geçtiğimiz günlerde şirketimiz şarjlı vantuza sahip olan telefon tutucu dağıttı. Aracıma geçip kontrol ettiğimde ise vantuzu tutturabileceğim tek yer multimedya ekranı gibi duruyo. Bu durumda şarjlı vantuza sahip olan bu tutucuyu multimedya ekranına yapıştırırsam dokunmatiğine zarar verir miyim? (Multimedya kapalıyken kullanacağım navigasyon için saya

Geçtiğimiz günlerde şirketimiz şarjlı vantuza sahip olan telefon tutucu dağıttı. Aracıma geçip kontrol ettiğimde ise vantuzu tutturabileceğim tek yer multimedya ekranı gibi duruyo. Bu durumda şarjlı vantuza sahip olan bu tutucuyu multimedya ekranına yapıştırırsam dokunmatiğine zarar verir miyim? (Multimedya kapalıyken kullanacağım navigasyon için sadece)
yapıştıracağım son yer bile değil ön camda yer mi yok

Hocam böyle şeyleri asla ne ekrana ne göğüse yapıştırmayın. Yazık araca izi kalmasa kalır.
kendi fikrim bu alternatifler daha iyi olacaktır.

Izgaraya takılan da ızgara zarar vermeyecek şekilde olanı bulun.

Ekli dosyalar

• x5_11618284235rm.jpg
    x5_11618284235rm.jpg
    40.2 KB · Görüntüleme: 7
  • 81BpyFSY66L._AC_UF350,350_QL80_.jpg
    81BpyFSY66L._AC_UF350,350_QL80_.jpg
    29.8 KB · Görüntüleme: 7
Aleyküm selam.

Bu fikrinizi espri olarak alıyorum. 😄

Disk şeklinde pedler satılıyor. Nerden bulursunuz bilmiyorum. Bir tarafı yapışkanlı diğer tarafı vantuz yapışacak şekilde. Onlardan bir adet temin edip göğüse yapıştırın. Yadan benzer bir parça plastik bulup bunu çift taraflı bant ilede yapıştırarak bedavadan biraz pahalıya getirebilirsiniz.
Akşam bir bakayım içinden bişeyle çıktı ama tam incelemedim eğer öyle bir ped varsa o şekilde yaparım teşekkürler

yapıştıracağım son yer bile değil ön camda yer mi yok
ön camda yer çok yapıştırmak istemiyorum sevmiyorum o şekilde hadi yer olsa bile tutucu ön cam için uygun değil

Hocam böyle şeyleri asla ne ekrana ne göğüse yapıştırmayın. Yazık araca izi kalmasa kalır.
kendi fikrim bu alternatifler daha iyi olacaktır.

Izgaraya takılan da ızgara zarar vermeyecek şekilde olanı bulun.
Tamamdır hocam teşekkür ederim

Geri