Turbo baypas valfi açmıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Yeni Üye
İsim
Mustafa
Araç
Golf 5
Golf 1.4 tsi 140 lık aracım son zamanlarda turbo baypas valfi açmadığı için güç kayıbı yaşıyorum arza kodu olarak p2261 ve p106 arzalarını veriyor arzaları silince iki üç gün herhangi bir sorun olmadan kullanıyorum baypas valfi devreye giriyor ama sonra arza tekrarlanıyor p106 arazası için map sensörünü değiştirdim ama sorun düzelmedi başına gelen arkadaş varsa yardımcı olabilir mi

Turbo basınç valfini kontrol ettirin (N75 diye bilinen), map sensör hatası turbodan kaynaklı alınmış olabilir ki bence öyle olmuştur.

Bende öyle tahmin ediyoru
Turbo basınç valfini kontrol ettirin (N75 diye bilinen), map sensör hatası turbodan kaynaklı alınmış olabilir ki bence öyle olmuştur.
bende map sensörünün baypas valfi açmamasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama n75 valfi arzalı olsa turbo devreye girmez diye düşünüyorum turbo devreye giriyor ama

Bende öyle tahmin ediyoru

bende map sensörünün baypas valfi açmamasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama n75 valfi arzalı olsa turbo devreye girmez diye düşünüyorum turbo devreye giriyor ama
Turbo daima devrededir egsoz gazından hareket aldığı için gerekli durumlarda vgt sistemini aktif edip basıncı ayarlayan n75 ve aktüatördür.Doğru çalışmadığında map doğru okuma yapamaz manifolddaki basınç uygun değil diye kod aldırır.Map arızası son bakılacak konu

Turbo daima devrededir egsoz gazından hareket aldığı için gerekli durumlarda vgt sistemini aktif edip basıncı ayarlayan n75 ve aktüatördür.Doğru çalışmadığında map doğru okuma yapamaz manifolddaki basınç uygun değil diye kod aldırır.Map arızası son bakılacak konu
Baypas valfinde sıkıntı olabilirmi ustam valfi değiştirelim dedi valfi sipariş verdik birde n75 valfinin sağlam olup olmadığını nasıl anlarım

N75 vakum testi ile kontrol ediliyor diye hatırlıyorum.Arıza işinde en önemli konu işinin ehli ahlalı bir usta bulmak ,çok zor denk gelmek biliyorum ama eğer bulamadıysanız deneme yanılma ile iş yapanlardan uzak durun en azından

N75 vakum testi ile kontrol ediliyor diye hatırlıyorum.Arıza işinde en önemli konu işinin ehli ahlalı bir usta bulmak ,çok zor denk gelmek biliyorum ama eğer bulamadıysanız deneme yanılma ile iş yapanlardan uzak durun en azından
Bulunduğum yerde usta sıkıntısı var kırsal bir yerdeyim maalesef

Geri