Golf 6 Arıza Lambası İptali

mertguzl_

Yeni Üye
İsim
Mert
Araç
Golf 6 1.4 TSI Comfortline
Arkadaşlar merhaba forumda yeniyim bir kusurum olursa affola. Aracım 2011 1.4 tsi golf 6 comfortline. Aracı yeni aldım ve aldıktan sonra fark ettim ki aracın motor arıza lambasını iptal etmişler. Cihaza bağlayınca oksijen sensörü arızası veriyor fakat arıza lambası yanmıyor. Takdir edersiniz ki kontak açık vaziyette motor çalışmıyor iken de arıza lambasının normal şartlarda yanması lazım fakat o da hiçbir şekilde yanmıyor. Yani anlayacağınız bu arıza ışığı bir şekilde iptal edilmiş. Bu ışığı nasıl tekrar aktif edebilirim acaba gösterge üzerinden ampulü vs. Mi söktüler yoksa yazılım kodlama vs yöntemler ile iptal edilmesi mümkün müdür?

Arıza kodlarının çoğu ışık yakmaz nasıl emin oldunuz

Arıza kodlarının çoğu ışık yakmaz nasıl emin oldunuz
Arıza lambası hiç yanmıyormuş yarım kontak açıkkende
Arkadaşlar merhaba forumda yeniyim bir kusurum olursa affola. Aracım 2011 1.4 tsi golf 6 comfortline. Aracı yeni aldım ve aldıktan sonra fark ettim ki aracın motor arıza lambasını iptal etmişler. Cihaza bağlayınca oksijen sensörü arızası veriyor fakat arıza lambası yanmıyor. Takdir edersiniz ki kontak açık vaziyette motor çalışmıyor iken de arıza lambasının normal şartlarda yanması lazım fakat o da hiçbir şekilde yanmıyor. Yani anlayacağınız bu arıza ışığı bir şekilde iptal edilmiş. Bu ışığı nasıl tekrar aktif edebilirim acaba gösterge üzerinden ampulü vs. Mi söktüler yoksa yazılım kodlama vs yöntemler ile iptal edilmesi mümkün müdür?

Motor kontrol ışığı kastedilen sanırım ,bilemedim ilk defa duyuyorum acaba bu modülün sigortası varmıdır

Hocam göstergenize telefon ledinizi yakın tutun bir tuhaflık sezebilecek misiniz? Belki ilgili alanda ışığı engelleyecek materyalleri farkedebilirsiniz. Bunun en sağlam yolu gösterge panelini çıkarmak, kadran üstündeki kağıdı cımbızla yukarı aldığınızda motor lambası ledinin bağlantısının kesilip kesilmediğini ya da başka bir materyal ile üstünün kapatılıp kapatılmadığını anlayabilirsiniz.

Geri