Hata: Şanzıman sürmeye devam edilebilir

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan KsmYN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KsmYN

Üye
İsim
Kasım
Araç
Golf 7.5 14.tsi
Arkadaşlar merhaba 2017 golf 1.4 Tsı 150 bg aracımda zaman zaman ''Hata: Şanzıman sürmeye devam edilebilir'' ikazı veriyor sürekli vermediği için ekran fotoğrafını bir türlü çekemedim ama araçta hiç bir sorun yok ne titreme ne vites geçişlerinde sorun nede geri kaçırma vuruntu gibi şeyler yok aracı durdurunca kontağı kapatıp açınca hata gidiyor üç beş gün sonra yine çıkıyor ne olduğunu anlamadım neden böyle bir hata kodu verir başına gelen yada sorunu çözen var mı yardımcı olursanız sevinirim bu ara araç 180.000 de 160.000 de mekatronik kavrama ve volant değişimi yapılmış.

Onun hatası beyinde mevcuttur. Yakında bi dsg servisine yada hatayı gösterebilecek aleti olan bir ustaya aracın beynine bağlatırsanız hatanın detaylarını bulabilirsiniz. Bende de aynı sorundan vardı ona göre çözüm bulundu şuan sıkıntı yok hata vermiyor.

Onun hatası beyinde mevcuttur. Yakında bi dsg servisine yada hatayı gösterebilecek aleti olan bir ustaya aracın beynine bağlatırsanız hatanın detaylarını bulabilirsiniz. Bende de aynı sorundan vardı ona göre çözüm bulundu şuan sıkıntı yok hata vermiyor.
Peki sizdeki hata neymiş çözümü nasıl yapıldı yazılımsal bir şeymi yoksa mekanik bir sorun mu ankarada bu işi çözebilecek birileri var mı tanıdığınız

Benim araçtaki sorun mekatronikten kaynaklı basınç düşmesiydi. İstanbulda DSG ustası işimi çözdü. Şuan herhangi bir sorun yok. Ankarada kimse tanımıyorum malesef

Benim araçtaki sorun mekatronikten kaynaklı basınç düşmesiydi. İstanbulda DSG ustası işimi çözdü. Şuan herhangi bir sorun yok. Ankarada kimse tanımıyorum malesef
Teşekkür ediyorum ben ustama bi danışıyım onun bilgisi vardır

Geri