Cam Kalibrasyonu(Videolu)

Fatihbaalci

Yeni Üye
İsim
Fatih
Araç
golf 1.4 tsi
Merhaba golf 2016 comfortline aracım var opsiyon olarak highline dönüşüm katlanır ayna yükseltmesi yaptım böyle bir hatayla karşılaştım orijinal aynaya döndüğümde de aynı sorunu yaşıyorum başına gelmiş olan veya duymuş olan yardımcı olursa çok sevinirim (cam kalibrasyonu yapıyorum el ile uyku moduna geçtikten sonra tekrar aynı muhabbeti yapıyor)

Merhaba. Camın yarıya inmesi tıpkı el sıkışmasında oluşan güvenli geri açılma durumuna benziyor.
Daha önce benzer bir konu vardı..
https://www.golftutkusu.com/topic/15585-cam-kapandiktan-sonra-tekrar-aciliyor-videolu/
Katlanır ayna sonrası değişen modül varsa onun tekrardan kodlanması gibi bir durumdan bahsediliyor.
Doğru usta ama ben orijinale döndüm orijinalken de yapıyor ve şöyle bir şey gördüm kodlaması yapıldı arabada katlanır ayna yok ama car menüsünde hala var

Upvote 0
Doğru usta ama ben orijinale döndüm orijinalken de yapıyor ve şöyle bir şey gördüm kodlaması yapıldı arabada katlanır ayna yok ama car menüsünde hala var
Usta değilim. Sadece kullanıcı olarak oluşan durumun mantığını belirttim. Donanım ya da yazılım olarak Fazla kurcalamamak gerekiyor genel fikrim.
Yapılan işlemlerde bir eksiklik olduğu kesin.
Kolay gelsin.

Upvote 0
Kapi modulu cam motoru uyumsuzlugundan kaynaklaniyor. Bu isi yapanlarin cogu bunun farkinda degil. Kalibrasyon yapildiktan sonra tekrar bozuluyor. Eski modüller takilip tekrar duzgun kodlanirsa duzelir.

Upvote 0
Kapi modulu cam motoru uyumsuzlugundan kaynaklaniyor. Bu isi yapanlarin cogu bunun farkinda degil. Kalibrasyon yapildiktan sonra tekrar bozuluyor. Eski modüller takilip tekrar duzgun kodlanirsa duzelir.
Abi şöyle bu arabaya sadece katlanır ayna takıldı başka hiç bir şey yapılmadı modül felan değişmedi ender elektroniğe geldim parametre aldık şuan orijinal halinde gene yapıyor

Upvote 0

Geri