1.5 tsi downpipe

lyzia

Yeni Üye
İsim
Mert
Araç
golf 8 1.5etsi
Selam arkadaşlar aracım 1.5 etsi golf 8 aracımda stage 1 yazılım var aracıma downpipe yaptırmayı düşünüyorum fakat alt devirlerde güç kaybı konusunda tedirginim sizce alt devirlerde bi kayıp olur mu

Sanırım en dogrusu oncelikle egzoz downpipe yaptırıp ardından yazılıma gitmek di mi arkadaslar ? Tecrubelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Ben önce yazdırdırdım sonra opf iptali yaptırdım, şuan tekrar yazdıracağım. Downpipe sport cat'ı olan modelini aldım araç çok rahatladı. Ses yok opf 100 binde doluyor sanırım benim araçta dolmuştu.

Ben önce yazdırdırdım sonra opf iptali yaptırdım, şuan tekrar yazdıracağım. Downpipe sport cat'ı olan modelini aldım araç çok rahatladı. Ses yok opf 100 binde doluyor sanırım benim araçta dolmuştu.
bi artısı oldu mu opf iptali performans bakımından bende downpipe düşünüyorum aracım yazılı spor katlı mı yaptırsam düz mü yaptırsam acaba

hocam benim opf tıkalıydı dip gaz yapınca araç hataya düşüyordu o yüzden değiştirdim çok fark etti. Dikkat etmeniz gereken husus dp güzel yalıtımlı olması ürün takılınca orijinal ürün gibi oldu.

Ekli dosyalar

• 1.jpeg
    1.jpeg
    211.8 KB · Görüntüleme: 18
hocam benim opf tıkalıydı dip gaz yapınca araç hataya düşüyordu o yüzden değiştirdim çok fark etti. Dikkat etmeniz gereken husus dp güzel yalıtımlı olması ürün takılınca orijinal ürün gibi oldu.
performans olarak nasıl bir sonuç aldınız alt devirler düştü mü hiç üst devirlerin daha iyi olmuş olması lazım

200 cel Sport cat var hocam alt devir canlı düz boru değil sadece opf yok. Araç gereksiz bağırmıyor, rahatladı gibi düşünün. Turbonun önünde engel kalmadı sadece rahat atıyor dışarı gazları.

200 cel Sport cat var hocam alt devir canlı düz boru değil sadece opf yok. Araç gereksiz bağırmıyor, rahatladı gibi düşünün. Turbonun önünde engel kalmadı sadece rahat atıyor dışarı gazları.
Aracın üst devirleri arttı mı yani herhangi bi performansta iyileşme hissettiniz mi

Spor cat nerden tedarik edebiliriz ?

1.0 için dp yapan birisi var mıdır? daha yazılım çıkmadığı için ben yaptırmıyorum, sizce ne kadar mantıklı?

Geri
Üst Alt