SATILIK Golf 7-7.5 Highline koltuk takımı komple

Turhan

Katılımcı Üye

İsim
Turhan Atasoy
Araç
Golf 1.4 TSI-BMT 125 Highline 2015
Genel Bilgiler
Tertemiz Gri renk Highline komple ön-arka koltuk takımı
Fiyat
20000
Aracıma farklı bir koltuk projesi uygulayacağım için benim aracımdaki seti ön-arka komple satıyorum.Aracım 80bin km'de 2015 model,nekadar kullanılmış referansı olsun diye.Tertemiz kusursuz temizlikte,üstünde sirbeglerle birlikte komple verilecek.Midline aracı olup Highline çevirmek isteyenler için bulunmaz fırsat.İstanbulda elden teslim etmek öncelik tercihim,ama şartlar oluşursa il dışınada gönderilir,kargo alıcıya ait olarak.
Not-Detaylı foto isteyene gönderirim

Ekli dosyalar

• IMG_2956.jpeg
    IMG_2956.jpeg
    182.7 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_9307.jpeg
    IMG_9307.jpeg
    143.8 KB · Görüntüleme: 75

Hayırlı satışlar, daha fazla foto olursa daha yararlı olur diye dusunuyorum
Hocam gerek duymadım,koltuklar bildiğiniz tertemiz,ilgilenen olursa detaylı foto gönderirim,şuan halihaxırda elimdede yok zaten çekilmiş,bu ani bir gelişme oldu,araçta bransalı dışarıda yağmur vs vs

Aracıma farklı bir koltuk projesi uygulayacağım için benim aracımdaki seti ön-arka komple satıyorum.Aracım 80bin km'de 2015 model,nekadar kullanılmış referansı olsun diye.Tertemiz kusursuz temizlikte,üstünde sirbeglerle birlikte komple verilecek.Midline aracı olup Highline çevirmek isteyenler için bulunmaz fırsat.İstanbulda elden teslim etmek öncelik tercihim,ama şartlar oluşursa il dışınada gönderilir,kargo alıcıya ait olarak.
Not-Detaylı foto
Hayırlı satışlar temiz görünüyor bütçe ayırabilirsem almak isterim.

Hocam gerek duymadım,koltuklar bildiğiniz tertemiz,ilgilenen olursa detaylı foto gönderirim,şuan halihaxırda elimdede yok zaten çekilmiş,bu ani bir gelişme oldu,araçta bransalı dışarıda yağmur vs vs
Hocam hayırlı satışlar fazla resme de gerek yok gereklı görseli zaten yüklemişsin

Geri
Üst Alt