eureko vw kaskoGeçmiş olsun.
Hangi marka kasko?
Çarpma çarpılma durumlarında alkol raporu gerekebiliyor. Hemen rapor almakta fayda var. Şartları okuyunuz.
araç kazası anlamında söylemiştim , bu kadar takılıp geçmiş başlıkları araştırmanız muazzam amaGeçmişte tecrübeniz olmuş aslında. Yani ilk değil.
https://www.golftutkusu.com/topic/2070-tamponu-vurdum-yirtildi-onarildi/
Tabii ki güncel öneriler ve tercihler değişkenlik gösterebilir.
yine de o konuyu da gözden geçirebilirsiniz.
tekrar geçmiş olsun.
Dikkatsizlikten sola kaçarken öndeki dolmuşa yakınlığımı fark edemedim , dar çıkmam sonucu çamurluk ve 2 kapıyı çarptım.10 yıllık aracım ilk vaka. araç kaskolu , ne önerirsiniz ?
Ekli dosyayı görüntüle 81366Ekli dosyayı görüntüle 81367Ekli dosyayı görüntüle 81368
araç kazası anlamında söylemiştim , bu kadar takılıp geçmiş başlıkları araştırmanız muazzam ama
önceki tampon hasarıyla bunun ne alakası var da o kunuyu gözden geçireyim.
Benim almak istediğim öneri şurası dışarda olur ? şurası servislik ? komple servis işi ? vb önerilerdi.Aleykümselam..
size de merhaba.
"Tekrar geçmiş olsun."
Araç kazası anlamında önerimi yaptım. Alkol raporu istenebilir. Detayları sigortanızın şartlarından bakacaksınız.
Kasko markanızı sordum.
Forum içine kasko markasını yazınca sizin eski kaza çıktı.
Tecrübe edilmiş bir durum var ve o konu yardımcı olabilir.
Ek olarak güncel paylaşımlar da işinizi görebilir, değişkenlik olmuş olabilir.
hocam teşekkür ederim arka kapıda yırtılma var, o kapı için değişim mi sağlıklı olur ?Geçmiş olsun. Aracı satma niyetiniz varsa kaskoyu devreye sokmadan uygun maliyetle sanayide yaptırın. Satma niyetiniz yoksa kaskoyu devreye sokarak servis haricinde yaşadığınız yerde iyi bir usta varsa ona yaptırın. Servis parçaları değiştirme yoluna gidiyor. İyi bir usta boyasız göçük yoluyla halledebilir.
Tekrar geçmiş olsun, vol.3Benim almak istediğim öneri şurası dışarda olur ? şurası servislik ? komple servis işi ? vb önerilerdi.
Değiştirmeden halledebilirseniz daha iyi olur. Bizim ülkede parça değiştimi aracın değeri çok düşüyor.hocam teşekkür ederim arka kapıda yırtılma var, o kapı için değişim mi sağlıklı olur ?
Dikkatsizlikten sola kaçarken öndeki dolmuşa yakınlığımı fark edemedim , dar çıkmam sonucu çamurluk ve 2 kapıyı çarptım.10 yıllık aracım ilk vaka. araç kaskolu , ne önerirsiniz ?
Ekli dosyayı görüntüle 81366Ekli dosyayı görüntüle 81367Ekli dosyayı görüntüle 81368
Kapı sacı değiştiriliyor hocam. iç aksamda sorun yoksa. Ben olsam yetkili servise götürür önfiyat alırdım kasko kul. varsayılarak. Şayet çok uçuk bir rakam çıkmazsa tramer'de görünmesi bakımından; yetkili servislerinde kaskomdan yaptırırdım ben olsam.hocam teşekkür ederim arka kapıda yırtılma var, o kapı için değişim mi sağlıklı olur ?