Kaza hakkında öneriler

Rust

Katılımcı Üye

İsim
Erdin
Araç
golf 7
Dikkatsizlikten sola kaçarken öndeki dolmuşa yakınlığımı fark edemedim , dar çıkmam sonucu çamurluk ve 2 kapıyı çarptım.10 yıllık aracım ilk vaka. araç kaskolu , ne önerirsiniz ?

1.jpg2.jpg3.jpg

Geçmiş olsun.

Hangi marka kasko?

Çarpma çarpılma durumlarında alkol raporu gerekebiliyor. Hemen rapor almakta fayda var. Şartları okuyunuz.

Geçmişte tecrübeniz olmuş aslında. Yani ilk değil.
https://www.golftutkusu.com/topic/2070-tamponu-vurdum-yirtildi-onarildi/

Tabii ki güncel öneriler ve tercihler değişkenlik gösterebilir.
yine de o konuyu da gözden geçirebilirsiniz.

tekrar geçmiş olsun.
araç kazası anlamında söylemiştim , bu kadar takılıp geçmiş başlıkları araştırmanız muazzam ama

önceki tampon hasarıyla bunun ne alakası var da o kunuyu gözden geçireyim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dikkatsizlikten sola kaçarken öndeki dolmuşa yakınlığımı fark edemedim , dar çıkmam sonucu çamurluk ve 2 kapıyı çarptım.10 yıllık aracım ilk vaka. araç kaskolu , ne önerirsiniz ?

Ekli dosyayı görüntüle 81366Ekli dosyayı görüntüle 81367Ekli dosyayı görüntüle 81368

Aleykümselam..
size de merhaba.
"Tekrar geçmiş olsun."
araç kazası anlamında söylemiştim , bu kadar takılıp geçmiş başlıkları araştırmanız muazzam ama

önceki tampon hasarıyla bunun ne alakası var da o kunuyu gözden geçireyim.

Araç kazası anlamında önerimi yaptım. Alkol raporu istenebilir. Detayları sigortanızın şartlarından bakacaksınız.

Kasko markanızı sordum.
Forum içine kasko markasını yazınca sizin eski kaza çıktı.
Tecrübe edilmiş bir durum var ve o konu yardımcı olabilir.
Ek olarak güncel paylaşımlar da işinizi görebilir, değişkenlik olmuş olabilir.

Geçmiş olsun. Aracı satma niyetiniz varsa kaskoyu devreye sokmadan uygun maliyetle sanayide yaptırın. Satma niyetiniz yoksa kaskoyu devreye sokarak servis haricinde yaşadığınız yerde iyi bir usta varsa ona yaptırın. Servis parçaları değiştirme yoluna gidiyor. İyi bir usta boyasız göçük yoluyla halledebilir.

Aleykümselam..
size de merhaba.
"Tekrar geçmiş olsun."

Araç kazası anlamında önerimi yaptım. Alkol raporu istenebilir. Detayları sigortanızın şartlarından bakacaksınız.

Kasko markanızı sordum.
Forum içine kasko markasını yazınca sizin eski kaza çıktı.
Tecrübe edilmiş bir durum var ve o konu yardımcı olabilir.
Ek olarak güncel paylaşımlar da işinizi görebilir, değişkenlik olmuş olabilir.
Benim almak istediğim öneri şurası dışarda olur ? şurası servislik ? komple servis işi ? vb önerilerdi.

Geçmiş olsun. Aracı satma niyetiniz varsa kaskoyu devreye sokmadan uygun maliyetle sanayide yaptırın. Satma niyetiniz yoksa kaskoyu devreye sokarak servis haricinde yaşadığınız yerde iyi bir usta varsa ona yaptırın. Servis parçaları değiştirme yoluna gidiyor. İyi bir usta boyasız göçük yoluyla halledebilir.
hocam teşekkür ederim arka kapıda yırtılma var, o kapı için değişim mi sağlıklı olur ?

Benim almak istediğim öneri şurası dışarda olur ? şurası servislik ? komple servis işi ? vb önerilerdi.
Tekrar geçmiş olsun, vol.3
Araba gelip geçici Allah sağlık sıhhat versin. Cana geleceğine mala gelsin.
bakınız yorumlar geliyor.
Kolay gelsin.

Geçmiş olsun.Benimde arka sol çamurluk aynen böyle minibüs çizmişti sıkışık trafikte indim tartıştım bindim arabama gittim.Arkasını hiç aramadım nedeni iş çok büyüyor savcılık falan astarı yüzünü geçiyor.Büyük kaza olsa mecbur tutanak vs iş gidecek.neyse
Sizin arka çamurluk lokal boya eskisi gibi olur ancak kapı yırtılmış gibi sadece saçmı değişir yoksa kapımı bilemedim,ön kapıda lokal işlem görecek.Dışarıdanda fiyat alınıp servis karşılaştırması yaparak karar verebilirsiniz.Ben kapı hasarı olduğundan servis taraftarıyım.Değer kaybını kafaya takmamak lazım ülkede insanın canlının değeri yok araba parçalansa ne olur size yakınınıza birşey olmasın.

Ekli dosyayı görüntüle 81366Ekli dosyayı görüntüle 81367Ekli dosyayı görüntüle 81368

Geçmiş olsun...

Ben şahsen kasko varken kullanırım cepten harcamam yaşadığın olaya bakacak olursak serviste hatırı sayılır bir ücret çıkar servisler çok pahalı yekün senin rahatsız etmeyecekse ver gitsin...
yada sağlam bir usta da düzeltebilir uyguna...

Ben ilave şunu sormak istiyorum kasko firması vw kasko bunun anlamı sadece vw servislerinde başka yerde yaptırılamaz anlamında değil mi...

hocam teşekkür ederim arka kapıda yırtılma var, o kapı için değişim mi sağlıklı olur ?
Kapı sacı değiştiriliyor hocam. iç aksamda sorun yoksa. Ben olsam yetkili servise götürür önfiyat alırdım kasko kul. varsayılarak. Şayet çok uçuk bir rakam çıkmazsa tramer'de görünmesi bakımından; yetkili servislerinde kaskomdan yaptırırdım ben olsam.

Geri
Üst Alt