8.5 2024 Life Paket Dış Ambiyans Aydınlatması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hp25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hp25

Yeni Üye
İsim
Hamza
Merhaba,

2024 Life paket kullanıcısıyım.

Son bir haftadır, kapılar açıldığında aynaların altından yere yansıyan Volkswagen logolu dış ambiyans aydınlatması çalışmıyor. Ayarları kontrol etmeme rağmen henüz bir çözüm bulamadım.

Benzer bir problemle karşılaşan var mı? Çözüm önerileriniz nelerdir?

Teşekkürler.

Merhaba,

Son bir haftadır, kapılar açıldığında aynaların altından yere yansıyan Volkswagen logolu dış ambiyans aydınlatması çalışmıyor. Ayarları kontrol etmeme rağmen henüz bir çözüm bulamadım.

Teşekkürler.
Diğer olanlar gibi yazılımsal olduğunu düşünüyorum, değişiklik var mı geri geldi mi ışık?

garantiniz var götürsenize direkt

garantiniz var götürsenize direkt
Merhaba,

Teşekkürler.

servis artık bu yazılımsal sorunlardan bıkmış usanmış durumda artık bilmemezliğe yatıyorlar hatta bilmiyorlar en azından sebebi öğrenip gidilse iyi olur tekstilkent avekte bu tarz konular ile alakalı eleman var geçen onla konuştuk denk geldi adam tiguan dahil bitmiyor diyor...

kesinlikle servise gitmelisin...

Aracı servise götürdüm, garanti kapsamında. Başlangıçta tespit edilemedi sorun. Bilgisayara bağladılar, oradada herhangi bir hata çıkmadı. Fakat bilgisayara bağlandıktan sonra otomatik düzeldi.

Servistekiler hata mesajlarına bakarak karar veriyorlar, onun dışında sorun yok diye gönderiyorlar maalesef.

Servistekiler hata mesajlarına bakarak karar veriyorlar, onun dışında sorun yok diye gönderiyorlar
Evet bunu ben de yaşadım bu cevapları da yeni moda oldu. Bilmiyoruz, çözemiyoruz demiyorlar da arıza yok diyorlar. İç aydınlatmanın dokunmatiği çalışmıyor diyorum arıza yok diyor değiştirmiyor 😂😂.

Aracı servise götürdüm, garanti kapsamında. Başlangıçta tespit edilemedi sorun. Bilgisayara bağladılar, oradada herhangi bir hata çıkmadı. Fakat bilgisayara bağlandıktan sonra otomatik düzeldi.

Servistekiler hata mesajlarına bakarak karar veriyorlar, onun dışında sorun yok diye gönderiyorlar maalesef.

Yaptıkları işlem normal olan işlem cihazı takıp tespit etme, hata var ise ona göre işlem yapacak başka birşey beklenemez tamamen yanmadığı zaman değiştirir ışığı...

Herkesin burada yapması gereken video çekmeniz ben video çekerek çok arızayı düzelttirdim geçmiş konulara bakmanız gerek videoları işleme alıyorlar...

eskiler neder hasta doktora gidince ağrıları geçermiş sen arızayı görürsün gidersin düzelir gelde anlat ama video ispattır...

Evet bunu ben de yaşadım bu cevapları da yeni moda oldu. Bilmiyoruz, çözemiyoruz demiyorlar da arıza yok diyorlar. İç aydınlatmanın dokunmatiği çalışmıyor diyorum arıza yok diyor değiştirmiyor 😂😂.

üç kez servis kaydı ve üç video ayrı zamanlarda sonra garantiye gönderilir ve değişim istenir...

benim iç aydınlatma dans ediyordu her gittiğimde düzeldi kendi kendine daha sonra koltuk gıcırdamaya başladı bu işlemi yaptım garantiden değişti...

üç kez servis kaydı ve üç video ayrı zamanlarda sonra garantiye gönderilir ve değişim istenir...

benim iç aydınlatma dans ediyordu her gittiğimde düzeldi kendi kendine daha sonra koltuk gıcırdamaya başladı bu işlemi yaptım garantiden değişti...
Video da gönderdim fakat kabul etmediler maalesef

Ben servis kaydı açılarak danışmana videoyu vermekten bahsediyorum sen gönderdim derken nasıl gönderdin...
Kayıt açtırdım arabayı bıraktım. Arıza göremedik dediler ben de servis danışmanına video gönderdim. Garanti kabul etmedi diye dönüş yaptı

Kayıt açtırdım arabayı bıraktım. Arıza göremedik dediler ben de servis danışmanına video gönderdim. Garanti kabul etmedi diye dönüş yaptı

istediğini desin en az üç kez kayıt açıp her olduğunda video çek ver...

benim en son amblem kamera değişti konumda var video çektim defalarca götürdüm değiştiler...

gittiğin servisi değiştir birde öyle dene...

Geri