Sizce çamurluğu yaptırayım mı?

furkan651

Yeni Üye
İsim
Furkan
Araç
Golf 7
Aracım Golf 7 2014 model DSG. Eski sahibi duvara sürtmüş. Bende bu şekilde satın aldım. Araçta hiç boya yok. İlerleyen aylarda satma niyetim var. Sizce boyatsam mı yoksa hiç dokunmayayım mı? Açıkçası güvendiğim usta da yok.

WhatsApp Image 2025-01-16 at 20.15.01.jpeg
WhatsApp Image 2025-01-16 at 20.15.01 (1).jpeg

Hocam merhaba ilerleyen aylarda satma niyetiniz varsa hiç uğraşmayın bence.Onun dışında uzun süre kullanacağım bir araç olsa bu şekilde kullanmaz yaptırırdım şahsen

Hocam merhaba ilerleyen aylarda satma niyetiniz varsa hiç uğraşmayın bence.Onun dışında uzun süre kullanacağım bir araç olsa bu şekilde kullanmaz yaptırırdım şahsen
Cevabınız için teşekkür ederim. Satmayı düşündüğümden dolayı dediğiniz gibi yaptırmamak daha mantıklı geliyor. Renk tonu falan tutmaz, ustası, beklemesi vs. daha sıkıntı olur.

Eğer araç komple boyasızsa ve satacaksanız bence de uğraşmayın. Sonra kaş yapayım derken gözden olursunuz. Ülkemizde boya işi sıkıntılı.

Ülkemizdeki alıcı kitlesinin mantalitesini göz önüne aldığımızda alıcı ile anlaştıktan sonra boyatıp teslim etmek veya tamirat bedelini düşüp satmak daha mantıklı olur bence.

yaptırın hocam tertemiz dursun boyasız göçükle olduğu kadar yapsınlar satmayı düşünmüyorsanız güzel bi ustada lokal boya yaptır bin

Şahsen araç bakıyor olsam bu halde aracı almazdım. 1 parça lokal boyadan hiçbir şey olmaz. Boyanırken fotoğraflarını çekin alacak insan gönül rahatlığı ile alır.

Hocam nazarlık olarak kalsın diyecektm ki dün heralde kaza yapmışsınız.
Geçmiş olsun

Geri