İzmir’den Selamlar

Gurur35

Yeni Üye
İsim
Gurur
Araç
Golf 8
Merhabalar,

2022 Golf 8 1.0 Impression ile VW ailesine tekrar geri döndüm.

6 Yıllık bir insignia deneyiminden sonra Golf 8 çok iyi geldi :)

Orijinal aksesuarları ekleme konusunda tecrübelerinize ve fikirlerinize çok ihtiyacım var. Şimdiden herkese teşekkür ederim. Keyifli sürüşler ;)

Öncelikle hoşgeldiniz, keyifli forumlar.

Aracınız da park sensörü , geri görüş kamerası ne durum da , mevcut mu?

Merhabalar,

2022 Golf 8 1.0 Impression ile VW ailesine tekrar geri döndüm.

6 Yıllık bir insignia deneyiminden sonra Golf 8 çok iyi geldi :)

Orijinal aksesuarları ekleme konusunda tecrübelerinize ve fikirlerinize çok ihtiyacım var. Şimdiden herkese teşekkür ederim. Keyifli sürüşler ;)

Hoş geldin...
Ekipman ekleme ile ilgili konularıma bakabilirsin @İlker34 sana her konuda destek verecektir...

https://www.instagram.com/balgaraj_istanbul?igsh=bnJpNGZmeHJnbWhu

Önce güvenlik diyerek Front Assist/Acc yaptırabilirsiniz.
Hız sabitlemenin eksikliğini yaşıyorum, ancak 60K hatta şerit takip vs. Eklenince neredeyse 100K maliyet görünüyor Ender’in sitesinde :( Keşke uygun fiyatlı normal şerit takip yapılabilir olsaydı , şu an ilk hedefimde Katlanır Ayna , Ön Panjur Ledi ve IQ Light Stoplar var.

Hoş geldiniz, aracınız hayırlı olsun. Güzel günlerde keyifle kullanın inşallah.

Hız sabitlemenin eksikliğini yaşıyorum, ancak 60K hatta şerit takip vs. Eklenince neredeyse 100K maliyet görünüyor Ender’in sitesinde :( Keşke uygun fiyatlı normal şerit takip yapılabilir olsaydı , şu an ilk hedefimde Katlanır Ayna , Ön Panjur Ledi ve IQ Light Stoplar var.

Bal Garaj İlker hocamdan bir fiyat alın, Endere kıyasla daha uygun olabilir.

Hoşgeldiniz,donanım ekleme konusunda tabiki İstanbulda ve çevresinde daha çok seçenek mevcut ama siz uzaksınız,zaten buraya git gel neredeyse 5-6binlik olursunuz,dolayısıyla öncelikle o bölgeden bu işlerle uğraşan iyi bir yer bulmanız gerek.

Geri
Üst Alt