Ankara Yetkili servis önerisi, yardım lütfen

İsim
ALP KAAN
Araç
Golf 8 Life
Arkadaşlar daha önce Multimedyadan kaynaklanan sorun nedeni ile aracımı doğuş otoya götürdüm garanti kapsamında neredeyse zorla güncelleme yaptırdım geri görüş kamerası multimedya yazılımından kaynaklı, siyah ekranda kalıyordu garantim olmasına rağmen resmen yalvarmış gibi bir şey oldum zorla yaptılar çok ilgisizlerdi…

Aracımın ilk bakımını yaptırıcam… bir kaç ta sorunu var, uğraştırmayacak yetkili servis önerisi olan var mı ? Araç garanti kapsamında

Arkadaşlar daha önce Multimedyadan kaynaklanan sorun nedeni ile aracımı doğuş otoya götürdüm garanti kapsamında neredeyse zorla güncelleme yaptırdım geri görüş kamerası multimedya yazılımından kaynaklı, siyah ekranda kalıyordu garantim olmasına rağmen resmen yalvarmış gibi bir şey oldum zorla yaptılar çok ilgisizlerdi…

Aracımın ilk bakımını yaptırıcam… bir kaç ta sorunu var, uğraştırmayacak yetkili servis önerisi olan var mı ? Araç garanti kapsamında
Arca, Otomol Çayyolu, Eskihisar bakabilirsiniz. Eskihisar ve Otomol de bakım fiyatı daha düşük olabilir.

Eskihisar ilgisi hakkında fikrim yok.

Arca , motor ve şanzıman güncellemesi yapar mı peki
Güncelleme konusunda Otomol daha iyi gibi, diğer servisler güncelleme yok desede veya sorun yoksa yapmıyoruz dese de Otomol hemen yapmıştı.

Yeni kasa Tiguan vs de Arca güncelleme yapıyor ama sizin durum biraz spesifikse Otomol denenebilir. Bakımı ayrı yetkili servise güncellemeyi ayrı yetkili servise yaptırabilirsiniz. Ne de olsa garantiniz var.

Güncelleme konusunda Otomol daha iyi gibi, diğer servisler güncelleme yok desede veya sorun yoksa yapmıyoruz dese de Otomol hemen yapmıştı.

Yeni kasa Tiguan vs de Arca güncelleme yapıyor ama sizin durum biraz spesifikse Otomol denenebilir. Bakımı ayrı yetkili servise güncellemeyi ayrı yetkili servise yaptırabilirsiniz. Ne de olsa garantiniz var.
Yaptırmışken hepsini aynı yerde yaptırıyım diyorum… ben otomol e gideyim o zaman

Arcadan uzak durun. Doğuş otoyken çok iyilerdi Arca olduktan sonra memnun ayrıldığım bir gün bile olmadı. Otomol iyidir

Tek kapının iç kolu trim sorunu vardı , elleyince çıtırtı geliyordu. Arca sorunu halletmişti, memnun kalmıştım.

Şimdi diğerlerinde de başladı. Onlar için tekrar Arcaya götürüyüm diyordum , Otomol diğer illerde ki bayisi normal deyip yapmamıştı. Trim konusunda fikrim karıştı.

Güncelleme konusunda memnunum Otomol den.

Şu servis iyi şu servis kötü denemez.

Seçenek varsa ve çok da uzak değilse gidip önceden bi bakının.
Belki bu da net fikir vermez ama en azından tavır davranış ve isteğe göre muameleyi az çok tartarsınız..

Şu bir gerçek ki iş tamemen servisin yöneticisi ve tecrübeli çalışanı olup olmamasıyla alakalıdır.
Çünkü bir gittiğinizde gördüğünüzü bir gittiğinizde göremeyebilirsiniz ve başkasının memnuniyeti sizi pek de memnun etmeyebilir..

Bakınız kendi servislerinde görülen muamele ortada. Ve fiyatlara bakınca anlaşılıyor ki yağın yağını çıkarıyorlar..

Geri