Volkswagen’in elektrikli otomobili iddialı geliyor

Değerli Hocam.

Nihayet elektrikli otomobil hakkında vergi düzenlemesi yapıldı.

Bu duzenlemeler sonrasında e-Golf ve GTE inşallah Türkiye'de satılmaya başlanır. 

Değerli Hocam.

Nihayet elektrikli otomobil hakkında vergi düzenlemesi yapıldı.

Bu duzenlemeler sonrasında e-Golf ve GTE inşallah Türkiye'de satılmaya başlanır. 
Hiç araştırmadım ama özetle ne gibi avantajları var vergi açısından hocam

Be hiç bir şeyi ucuza yada uygun fiyatlı olarak kullanacağımızı düşünmüyorum.ne yapıp edip çeşitli ötv lerle benzine yakın fiyatı olur kullanım kw sının.bir ara elektrikli fluans vardı zero nikli ne oldu gören bilen varmı çevresinde ben hiç görmedim.birde bunlarda batarya abonelik gibi tam bilmiyorum aylık olarak belli bir batarya için euro ödemesi oluyor galiba.ben benzine razıyım %70vergiyi biraz düşür yeter.

2016 golf7 1.2 tsı comfortline manuel beyaz sürüş komfor ve ışık paket.

Rakamlar çok iddalı özellikle 15 dk %100 şarj umarım gerçekleşir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Be hiç bir şeyi ucuza yada uygun fiyatlı olarak kullanacağımızı düşünmüyorum.ne yapıp edip çeşitli ötv lerle benzine yakın fiyatı olur kullanım kw sının.bir ara elektrikli fluans vardı zero nikli ne oldu gören bilen varmı çevresinde ben hiç görmedim.birde bunlarda batarya abonelik gibi tam bilmiyorum aylık olarak belli bir batarya için euro ödemesi oluyor galiba.ben benzine razıyım %70vergiyi biraz düşür yeter.2016 golf7 1.2 tsı comfortline manuel beyaz sürüş komfor ve ışık paket.
dh daki renault ze konusunu ben açmıştım hatırladığım kadarıyla kira ücreti artık almıyorlardı hatta piyasada son kalan araçların ileride çok değerleneceğini yazıyorlardıki en son 35-40 fiyattan satılan araçlarda kira bedeli kalkınca ikinci eli bulunmaz olmuştu hani maddi durumum iyi olsa ikinci el alıp kapımın önüne koyardım 3 tlye 120 km menzil şehir içi günlük kullanım için çok iyi , hızlı dolum istasyonları kurulmadığı sürece bu iş olmaz kanısındayım 2 saatte bir 15 dk durup doldurmaya şahsen ben razıyım ama bunun birde sırası olucaktırki , aman sıramın önüne geçilmesin kavgaları bu senaryoyuda bozar , tek çare menzili artırmak , dikkat ederseniz telefonlar neredeyse insanlığı elegeçirecek teknolojiye koşarken batarya konusuna gelince ilk telefondan bu yana aynı teknoloji kullanılıyor amerika buldu bize vermiyor yalanına ben inanmıyorum konu enerji oluca amerika kaba olacak ama annesini bile satar. bu iş heryerde tutar ama 80 milyonluk sinirli vatandaşımıza uymaz :) ama bir damla motor yağının 100 litre temiz suyu yok ettiği yerde ben şahsen elektirikli otomobilin rezilliğini çekmeye hazırım ,

Sent from my iPad using Tapatalk

Bugün gördüm şu arabanın bile fiyatları çok uçuk onun için kimse tercih etmiyor umarım yeni düzenleme ile vergi avantajı olurda daha çok görürüz elektrikli otomobilleri

20160902_131528.jpg

Geri
Üst Alt