gokayozyer
Üye
bu görüntüyü youtube videosundan alıntı yaptım.. golf 8 veya 8.5 ta olablir , üretim aşamasından seyrederken farkettim. travers aliminyum gibi geldi bana.. ve videodaki araç torsiyon çubuklu.. yani 1.0 olması muhtemel. ilginç olan aliminyum travers bildiğim kadarı ile spor versiyonlarda sıklıkla kullanılıyor. ve daha stabil ve sürüş zevki için tercih ediliyor. burulması ve ağırlığı daha az diye olsa gerek..
bende 1.4 tsı 250 tork motorlu golf 7 var. bende başka travers var.. bu aralar aracın alt yapısındaki geometri konularına ilgi duymaya başladım. bu travers işi de ondeki geometriyi hatta vidalarının sıkılma torkları bile sürüşü etkiliyor.
bi fikri olan varmı 1.0 motorlu torsiyon golf 8'e neden aliminyum travers takarlar.. ağırlık azaltma çabalarımı ?. eğer videodaki golf 8.5 se, sürüşü düzeltme çabalarımı ?:.
bende 1.4 tsı 250 tork motorlu golf 7 var. bende başka travers var.. bu aralar aracın alt yapısındaki geometri konularına ilgi duymaya başladım. bu travers işi de ondeki geometriyi hatta vidalarının sıkılma torkları bile sürüşü etkiliyor.
bi fikri olan varmı 1.0 motorlu torsiyon golf 8'e neden aliminyum travers takarlar.. ağırlık azaltma çabalarımı ?. eğer videodaki golf 8.5 se, sürüşü düzeltme çabalarımı ?:.