B Bera42 Yeni Üye Katılım 7 Ara 2024 Mesajlar 5 Tepkime puanı 1 Konum Gaziantep İsim Bera42 Araç Golf 8.5 21 Ocak 2025 #1 Mrb arkadaşlar aracimi kasim ayında teslim almıştım bayiden sigorta için ruhsat no istediler sizlerde ayni süreç oldu mu şimdiden teşekkürler
Mrb arkadaşlar aracimi kasim ayında teslim almıştım bayiden sigorta için ruhsat no istediler sizlerde ayni süreç oldu mu şimdiden teşekkürler
metinkar Uzman Üye Katılım 13 Ara 2016 Mesajlar 6,879 Tepkime puanı 8,205 Konum İstanbul İsim MetinK. Araç Golf 8 21 Ocak 2025 #2 Bera42 dedi: Mrb arkadaşlar aracimi kasim ayında teslim almıştım bayiden sigorta için ruhsat no istediler sizlerde ayni süreç oldu mu şimdiden teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun aracın Kasım da teslim aldığın aracın trafik sigortası zaten yapılmış olması gerek neden istiyorlar bilgileri...
Bera42 dedi: Mrb arkadaşlar aracimi kasim ayında teslim almıştım bayiden sigorta için ruhsat no istediler sizlerde ayni süreç oldu mu şimdiden teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun aracın Kasım da teslim aldığın aracın trafik sigortası zaten yapılmış olması gerek neden istiyorlar bilgileri...
apranaxi Katılımcı Üye Katılım 3 Tem 2021 Mesajlar 721 Tepkime puanı 547 Konum Ankara İsim BatuHAN 21 Ocak 2025 #3 Bera42 dedi: Mrb arkadaşlar aracimi kasim ayında teslim almıştım bayiden sigorta için ruhsat no istediler sizlerde ayni süreç oldu mu şimdiden teşekkürler Genişletmek için tıkla ... zeyil yapmışlardır. ilk sigortayı plakasız giriyorlar şaseden. bende yaşadım sorun yok
Bera42 dedi: Mrb arkadaşlar aracimi kasim ayında teslim almıştım bayiden sigorta için ruhsat no istediler sizlerde ayni süreç oldu mu şimdiden teşekkürler Genişletmek için tıkla ... zeyil yapmışlardır. ilk sigortayı plakasız giriyorlar şaseden. bende yaşadım sorun yok
KS KS B Bera42 Yeni Üye Katılım 7 Ara 2024 Mesajlar 5 Tepkime puanı 1 Konum Gaziantep İsim Bera42 Araç Golf 8.5 21 Ocak 2025 #4 Evet sigorta yapıldı plakaya işlemem icin dendi benim de bu konuda pek bilgim yok anlayamadım durumu.
Evet sigorta yapıldı plakaya işlemem icin dendi benim de bu konuda pek bilgim yok anlayamadım durumu.