Camların kozmetiği kötü ve mercekler kirliyse,hem cam değişimi hem mercek temizliği için farlar açılıp kayar led uygulanabilir,far tasarım merkezleri var,nette araştırırsanız çıkar karşınıza,yani farlar açılmadan olmaz.Golf 7 aracımızda fabrika çıkışlı u led far var. Kayar sinyal yaptırmak için farların değişmesi mi lazım yoksa uygulama kayar sinyal eklenebiliyor mu ?
pek bilmediğimden soruyorum , U led bi-xenon plus kastınız nedir? aracımda u led far. Yanlmıyorsam kısalar halojen uzunlar led yada tam tersi ve viraja duyarlılar. Fabrika çıkışlı böyleCamların kozmetiği kötü ve mercekler kirliyse,hem cam değişimi hem mercek temizliği için farlar açılıp kayar led uygulanabilir,far tasarım merkezleri var,nette araştırırsanız çıkar karşınıza,yani farlar açılmadan olmaz.
Bir diğer seçenek uzak doğu farı almak ama sırf kayar sinyal olacak diye ben orjinal fardan vazgeçmezdim,hele bu far U led bi-xenon plus'sa hiç.
Aracınızda orjinal olarak U kısımları gündüz farı olarak yanıyorsa bunlar U ledtir,bu farlarda halogen ampul sadece viraj aydınlatma ampuludür oda H7 dir.Uzun kıslar tek ampulden yani xenon DS3 tipi ampuldenderir,uzun kısayı perde bobin yapar.Aracınızda hangi far olduğuna emin değilseniz resim atın birkaçten ben ona göre söylerim sizepek bilmediğimden soruyorum , U led bi-xenon plus kastınız nedir? aracımda u led far. Yanlmıyorsam kısalar halojen uzunlar led yada tam tersi ve viraja duyarlılar. Fabrika çıkışlı böyle