Golf 8 Obd2 Cihazı ile gizli özellik açma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 35SFL77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

35SFL77

Yeni Üye
İsim
Doruk
Araç
Golf 8
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.Yaklaşık 1.5 Yıldır golf 8 sahibi olmama rağmen aranıza yeni katılmış bulundum.Birkaç aydır gizli özellik açma ile ilgili girişimlerim oldu ama uygulamada bir kilit var gibi gözüktüğü için herhangi bir gizli özellik aktivasyonu yapamadım. Şuanda obd2 cihaza sahibim,aranızda bu konu hakkında tecrübesi ve bilgisi olan var mı acaba? Şimdiden çok teşekkür ederim.

.

Son düzenleme:
Var da ne açmak istiyorsunuz? Sadece cihaz yeterli değil biliyorsunuz, pro veya ultimate lisans ile Sfd kilidi açılarak yapılıyor.

Var da ne açmak istiyorsunuz? Sadece cihaz yeterli değil biliyorsunuz, pro veya ultimate lisans ile Sfd kilidi açılarak yapılıyor.
Gizli özellikle gelen kadranlar aslında ana isteğim onun haricinde çok fazla bi beklentim yok açıkçası

o zaman sfd ye gerek kalmadan kredi ile açabilirsin. Hazır aplikasyonlar var, oradan açabilirsin.

Bu arada bir kadran seçtin diyelim. O seçtiğin aktiv oluyor, eğer başka seçersen önce seçtiği siliniyor. Bilgine... Birden fazla kadran için sfd açılarak yapılması gerekiyor maalesef. R kadran yeter bence.

Sen hazır aplikasyon dene bence. 5-10 kredilik şeyler.

Bu arada bir kadran seçtin diyelim. O seçtiğin aktiv oluyor, eğer başka seçersen önce seçtiği siliniyor. Bilgine... Birden fazla kadran için sfd açılarak yapılması gerekiyor maalesef. R kadran yeter bence.
Anladım çok teşekkür ederim. Bir de açıkçası kafamı karıştıran bi konu daha var. Benim aracımda travel asist opsiyonu satın alınmış fabrika çıkışı olarak ama ben aracı satın aldığımda sürekli olarak uyarı yakıp siliyordu sonra servisten direksiyon değişimi uygulanarak bu sorun çözülmüştü. Bu uygulamadan sonra herhangi bir uyarı vermesine sebep olur muyum diye korkuyorum.

Obdeleven için sordunuz diye sanmıştım.

Geri