Golf 7 midline plus araca orijinal 7.5 led stop montaji

sergen38

Üye
İsim
ömer
Arkadaşlar midline plus aracima 7.5 led stoplari eylül ayı gibi aldım. Bu siteden bir arkadasimiz alip montajini yaptırmış burada paylaşmıştı çok hoşuma gitmişti komple seti sattığını görünce almak istedim. Kayseriden bir arkadaşa almadan önce mesaj attım montajını yapabilir misin diye yaparım dedi ama sinyaller kayar olmadı yanıp yanıp sönüyor. Sinyallerin üstündeki ledler resimde işaretlediğim yer yanip yanip sönüyor. Diğer bütün özellikleri çalışıyor. Bu işlemi adam akilli yapabilecek Kayseri Niğde veya görev yaptığım il Ordudan yapabilecek tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? Şimdiden teşekkür ediyorum

Ekli dosyalar

• 20250120_130501.jpg
    20250120_130501.jpg
    74.1 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG-20250125-WA0004.jpg
    IMG-20250125-WA0004.jpg
    178.5 KB · Görüntüleme: 33

Yapamadı midline pluslarda kayan sinyal özelliği yok dedi çıktı işin içinden paylaşımda bahsettiğim arkadaş kendisidir isim vermedim bilerek

Yapamadı midline pluslarda kayan sinyal özelliği yok dedi çıktı işin içinden paylaşımda bahsettiğim arkadaş kendisidir isim vermedim bilerek
Yaptıramaz ve 7 kasanın orjinal Led stoplarınla takas düşünürseniz haber verin,altını üstünü konuşuruz (y)

Takas düşünmüyorum uğraşamam artık bu işlerle
Hocam uğraşılacak birşey yok,baktınız olmuyor ya o şekilde devam edeceksiniz yada kayar sinyali olmayan versiyona geçeceksiniz.Bu şekilde muaeneden geçemeyeceksiniz zaren,dolayısıyla ben olsam alternatif olarak kayar sinyal olmayan 7 kasanın led stopuna geçerdim,eğer önelik orjinalse tabi.Ama bir diğer seçenek uzakdoğu stopu takmak ki bende tercih etmezdim onu,zira 3 gün sonra bozuluyorlar.Benim size teklif ettiğim 7 kasanın orjinal led highline stopları,onlar sorun yaratacağını zannetmiyorum sizin araçta

Hocam uğraşılacak birşey yok,baktınız olmuyor ya o şekilde devam edeceksiniz yada kayar sinyali olmayan versiyona geçeceksiniz.Bu şekilde muaeneden geçemeyeceksiniz zaren,dolayısıyla ben olsam alternatif olarak kayar sinyal olmayan 7 kasanın led stopuna geçerdim,eğer önelik orjinalse tabi.Ama bir diğer seçenek uzakdoğu stopu takmak ki bende tercih etmezdim onu,zira 3 gün sonra bozuluyorlar.Benim size teklif ettiğim 7 kasanın orjinal led highline stopları,onlar sorun yaratacağını zannetmiyorum sizin araçta
anlayamadım bu stoplar muayeneden geçmiyormu

Kayar stop muayenden geçer, sinyal yerine stop kısmında yanıp sönerse geçemez
Mueneden geçiyorlar normalde evet ama arkadaş stopun bir kısmı pır pır yapıyor demiş yani yanıp sönüyor kendi kendine,o şekilde geçmez kanımca Zulal hocam

Mueneden geçiyorlar normalde evet ama arkadaş stopun bir kısmı pır pır yapıyor demiş yani yanıp sönüyor kendi kendine,o şekilde geçmez kanımca Zulal hocam
Yanıp sönme olayı dikkatli bakınca belli oluyor öyle bariz bir yanmama olayı yok. Sinyaller de yanıyor sadece kaymıyor muayeneden geçmeyeceğini düşünmüyorum

Ayrıca ilk çalıştırmada yapıyor bu pır pır olayını araçla belli mesafe gittikten sonra stop etmeden inip bakıyorum normal şekilde yanıyor

Valla öyle bir uğraşıyorsun ki dertsiz başına dert açıyorsun benim arabam midline plus 7.5 body kıt yaptırdım far stop dahil stoplar yerine tam oturmadı birkaç yere gösterdim birilerine gosterdikce daha kötü oldu orijinal stop takalım dedim yerine oturdu bu sefer de sinyalleri kaymıyor bundan sonra boş araba alırsam orijinali ile hiç oynamayacagim illallah ettim

Geri