Bi-xenon far kırpma sorunu

CART

Yeni Üye
İsim
Burak deniz
Araç
Golf
Merhaba arkadaşlar 2016 highline golfün xenon farlarında gece uzun yol sırasında bi far kırpma sorunu başladı kısılıp açılır gibi pır pır yapıyor ampülleri mayıs ayında aldım osram d3s nightbreaker acaba sorun ne olabilir bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum.

Xenon beyinlerinin ömrü bitmiş olabilir, yada aldığınız ampüller sahte

Upvote 0
Xenon beyinlerinin ömrü bitmiş olabilir, yada aldığınız ampüller sahte
Alpüllerin sahte olduğunu düşünmüyorum çünkü çokmaraştırdıydım o dönem türkiye distribütöründen aldım ancak xenon beyni noktasında hiç bir fikrim yok direk beyinlerimi değiştireyim

Upvote 0
Evet Bu ampülün aynısını alıp taktırdım orjinalliği ile ilgilili hiçbir şüphem yok yetkili satıcısından aldım.
Burda yetkin arkadaşlar var ancak bu konu üzerinden doktorun uzaktan muayene etmesi gibi bir durum ortaya çıkıyor, uzman bir elektrikçi veya servise gösterseniz daha kolay sonuç alırsınız kanımca. :)

Upvote 0
Evet Bu ampülün aynısını alıp taktırdım orjinalliği ile ilgilili hiçbir şüp yetkili satıcısından aldım.
Burda yetkin arkadaşlar var ancak bu konu üzerinden doktorun uzaktan muayene etmesi gibi bir durum ortaya çıkıyor, uzman bir elektrikçi veya servise gösterseniz daha kolay sonuç alırsınız kanımca. :)
hocam servis direkt olarak önce ampulu değiştirelim düzelmez ise diğer seçeneklere bakarız dedi.bu deneme olayı bana çok mantıklı gelmedi ve baya maliyetli.Siz hangi şehirdesiniz

Upvote 0
Evet Bu ampülün aynısını alıp taktırdım orjinalliği ile ilgilili hiçbir şüp yetkili satıcısından aldım.

hocam servis direkt olarak önce ampulu değiştirelim düzelmez ise diğer seçeneklere bakarız dedi.bu deneme olayı bana çok mantıklı gelmedi ve baya maliyetli.Siz hangi şehirdesiniz
Eskişehir

Upvote 0
hocam ampüllerin rengi mora yakın bi renge döndüyse ampül bozuktur yok değilse de far beyini kontrol edin bizzat başıma geldi far beyni su almıştı benim ordan biliyorum

Upvote 0
hocam ampüllerin rengi mora yakın bi renge döndüyse ampül bozuktur yok değilse de far beyini kontrol edin bizzat başıma geldi far beyni su almıştı benim ordan biliyorum
Renklere özellikle baktım hiçbir sorun yok ilk aldığım gün gibi.Sorunun beyinde olduğunu nasıl anlayabiliriz.herhangi bir tespit cihazı varmı

Upvote 0
Renklere özellikle baktım hiçbir sorun yok ilk aldığım gün gibi.Sorunun beyinde olduğunu nasıl anlayabiliriz.herhangi bir tespit cihazı varmı
gerçi beyinde sorun olunca direkt kesiyor aydınlatmayı burdan ne söylesek boş hocam işini iyi yapan bi elektirikçiye gidin baksın

• Beğen
Tepkiler: RKR
Upvote 0
Maalesef yok. Biraz bekleyin forumdan yardımcı olacak arkadaşlar çıkacaktır.

Upvote 0

Geri