Aracımdan gelen ciyaklama sesi YENİ VİDEO YÜKLENDİ YARDIM TALEBİ

İsim
Fatih
Araç
Golf 7
Selamunaleyküm herkese hayırlı günler dilerim, golf 7 2016 1.2tsi aracımda bir kaç gündür sol ön tekerin ordan cik cik cik diye ses geliyor sanki bir civciv Orda ses yapıyor gibi, genelde düz olmayan yollarda ve çukurlara vs girdikten sonrasında geliyor ses acaba neden olabilir bir bilgisi olan var mı?

Son düzenleme:

Selamunaleyküm herkese hayırlı günler dilerim, golf 7 2016 1.2tsi aracımda bir kaç gündür sol ön tekerin ordan cik cik cik diye ses geliyor sanki bir civciv Orda ses yapıyor gibi, genelde düz olmayan yollarda ve çukurlara vs girdikten sonrasında geliyor ses acaba neden olabilir bir bilgisi olan var mı?
Aleyküm selam. Salıncak burçlarından geliyor. Özellikle soğuk havalarda daha çok yapar.
Ben aracımı aldığım ilk yıl yapıyordu. Bakımda durumu söyledim servis danışmanına. Burçları yağladılar. 7 senedir hiç ses yapmadı. Daha önce de buradan söylemiştim bazı arkadaşlar imkansız demişti ama halen ses yok çok şükür.

Upvote 0
Aleyküm selam. Salıncak burçlarından geliyor. Özellikle soğuk havalarda daha çok yapar.
Ben aracımı aldığım ilk yıl yapıyordu. Bakımda durumu söyledim servis danışmanına. Burçları yağladılar. 7 senedir hiç ses yapmadı. Daha önce de buradan söylemiştim bazı arkadaşlar imkansız demişti ama halen ses yok çok şükür.
o hangi servismiş hocam maşallah ismini verin bende gideyim soğukta çok ses yapıyor benim ki sıvı gress ile yağlattım da fayda etmedi :(

Upvote 0
Teşekkür ederim cevabınız için yarın gider yağlatırım düzelirse buraya yazarım yine

• Beğen
Tepkiler: Nfk
Upvote 0
Ben aracımı aldığım ilk yıl yapıyordu. Bakımda durumu söyledim servis danışmanına. Burçları yağladılar. 7 senedir hiç ses yapmadı. Daha önce de buradan söylemiştim bazı arkadaşlar imkansız demişti ama halen ses yok çok şükür
Salıncak komple inip yağlanırsa dediğiniz gibi olur ama millet alışmış parmağı değdir yağlamaya 👍

• Beğen
Tepkiler: Nfk
Upvote 0
Salıncak komple inip yağlanırsa dediğiniz gibi olur ama millet alışmış parmağı değdir yağlamaya 👍
Yıllardır gittiğim bir ustayı aradım öyle birşey yok salıncak burçları yağlanmaz vs gibi şeyler dedi ses bu hocam komple açıp dinlerseniz duyarsınız sesi

Son düzenleme:
Upvote 0
Yardımcı olacak biri yok mu şeyden yapar diye yeni video yükledim ses daha net

Upvote 0

Geri