EmirhanSvs
Üye
Evet oda var onu da çözemedim nasıl yapılırBazılarında 2. Kez düğmeye tıkladığında ses çıkarıyor. O daha hoşuma gidiyor.
Kendiniz bir obd cihazla mı yapmıştınız ?Sadece kilitlemede 2. basışta çalıması mantıklı geldi ve o şekilde kullanıyorum. Açarken veya kapatırken sürekli çalmamış oluyor, çalması istendiğinde 2 kez basıyorum.
Hayır hocam vcds ile yapmıştım. Açılışta korna çalmasını aktiflememiştim. Sadece kilitlemede korna çalması aktifleştirdim. Çift basışta çalması için de zv zu yazıp çıkan değeri kodlamıştım sankiKendiniz bir obd cihazla mı yapmıştınız ?
Orada yazan 300ms leri değiştirmeyi denedin mikilitlerken ve kilitleri açarken korna çalmasını açtım fakat korna bi tık uzun ve sesli geldi bunun herhangi bir ayarı varmı
Audi A3 2018
Kanka deneyim bi onları ama sanmıyorum olacağını deneyip haber vereyimOrada yazan 300ms leri değiştirmeyi denedin mi
Merhaba, bu işlemleri telefondan mı yapıyorsunuz ?kilitlerken ve kilitleri açarken korna çalmasını açtım fakat korna bi tık uzun ve sesli geldi bunun herhangi bir ayarı varmı
Audi A3 2018
Obd cihazı varsa tlf ile yapılır. Vcds varsa kablo laptop ile yapılabilir..Merhaba, bu işlemleri telefondan mı yapıyorsunuz ?
Sinyal hızlarını değiştiriyor ordaki ms lerOrada yazan 300ms leri değiştirmeyi denedin mi