Herkese Merhaba

Burak_Karagolent

Yeni Üye
İsim
Burak Karagölent
Araç
Golf 7
Bursa' dan herkese selamlar.

İsmim Burak KARAGÖLENT. 2015 model Golf 1.4 TSI ACT 150hp Highline araç sahibiyim. Bu araç aslında babamındı, sıfır almıştı uzun yıllardır kullanıyordu ama kendisini birkaç ay önce kaybettik. Kendisi golfünü çok severdi, çok büyük keyifle kullanırdı. Şimdi de ben, baba yadigarı olan bu arabayı uzun yıllar kullanma niyetindeyim.

Golf ile ilgili merak ettiklerimi öğrenmek, araca ekletmek istediğim şeyler için bilgi almak için aranıza katılmış bulunmaktayım.

Herkese iyi forumlar, keyifli, kazasız sürüşler diliyorum.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2025-01-29 at 13.07.40.jpeg
    WhatsApp Image 2025-01-29 at 13.07.40.jpeg
    198.7 KB · Görüntüleme: 26

Hoş geldiniz, Allah rahmet eylesin. Güzel araç güle güle kullanın ins.

Bursa' dan herkese selamlar.

İsmim Burak KARAGÖLENT. 2015 model Golf 1.4 TSI ACT 150hp Highline araç sahibiyim. Bu araç aslında babamındı, sıfır almıştı uzun yıllardır kullanıyordu ama kendisini birkaç ay önce kaybettik. Kendisi golfünü çok severdi, çok büyük keyifle kullanırdı. Şimdi de ben, baba yadigarı olan bu arabayı uzun yıllar kullanma niyetindeyim.

Golf ile ilgili merak ettiklerimi öğrenmek, araca ekletmek istediğim şeyler için bilgi almak için aranıza katılmış bulunmaktayım.

Herkese iyi forumlar, keyifli, kazasız sürüşler diliyorum.

Aramıza hoş geldin...

Rabbim mekanını cennet nasib etsin...
Emanete iyi bak...

Aracınla ilgili forumda yüzlerce konu binlerce mesaj var rahat rahat takıl, kafana takılan bir sorun olursa yaz elimizden geldiğince yardımcı oluruz...

Geri